2012-12-13 17:19:03
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Oργανώνουν τη δράση τους ενάντια στις απολύσεις
Κοινή σύσκεψη δημοσιοϋπαλληλικών σωματείων και των εργαζομένων στον δήμο Αγρινίου πραγματοποιήθηκε σήμερα... στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ κ.Αντώνης Αντωνάκος ο οποίος έκανε λόγο για θανατηφόρα χτυπήματα για τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και των συνταξιούχων.

"Είναι ενδεικτικό ότι οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση δεν ξεπερνούν τους 400.000 εκτός σωμάτων ασφαλείας, αριθμός που αν τον συγκρίνουμε με Βόρειες χώρες είναι πολύ μικρός", ενώ πρόσθεσε ότι την ευθύνη δεν την έχουν οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση αλλά η αναποτελεσματότητα των πολιτικών οι οποίες δεν δημιούργησαν σταθερότητα στην χώρα".

Ο κ.Αντωνάκος υπογράμμισε ότι η συντονισμένη προσπάθεια και η σωστή κατεύθυνση θα φέρει αποτελέσματα, καλώντας σε δυναμική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις."Η κυβέρνηση επιλέγει να απολύσει εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με μεθόδους Χούντας της "συλλογικής ευθύνης", εξαναγκάζοντας, τον κλάδο σε κινητοποιήσεις και μετωπική σύγκρουση" ανέφερε.

H ΠΟΕ - ΟΤΑ, έχει ήδη από σήμερα προχωρήσει σε 48ωρη απεργία, ενώ έχει προκηρύξει νέα 48ωρη για τις 17 και 18 του μηνός και θα συμμετάσχει και στην Πανελλαδική απεργία στις 19 Δεκεμβρίου.
cityvoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ