2012-12-13 16:19:01
Φωτογραφία για Οι θλάσεις, το 1,3 εκατομμύρια ευρώ και τα άθλια γήπεδα
Πονεμένη ιστορία το θέμα των θλάσεων στον ΠΑΟΚ και άπαντες αναζητούν μια εξήγηση. Πέρσι οι θλάσεις ήταν επίσης πάρα πολλές και ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής Βλάνταν Ίβιτς ειχε πει ότι για όλα έφταιγε ο Μπόλονι γιατί τους έβαζε να κάνουν ασκήσες με την μπάλα χωρίς προθέρμανση. Φέτος; Με τον ρυθμό που έχουν τα πράγματα, είναι πιθανόν ο αριθμός των θλάσεων να είναι κάπου εκεί. Ο Δώνης φαίνεται πώς σε συζητήσεις να έχει εντοπίσει το πρόβλημα και αναφερόμαστε στην κακή κατάσταση των γηπέδων στην Νέα Μεσήμβρια. Όχι λόγω των καιρικών συνθηκών για να το ξεκαθαρίσουμε.

Απλά τα γήπεδα αυτά επιβαρύνουν -λόγω της κατασκευής τους- τους παίκτες. Γι' αυτό και μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο μεγάλο γήπεδο, σκέφτεται να μεταφέρει την ομάδα στην Τούμπα. Αυτή την εξήγηση δίνει ο Δώνης. Που επικαλείται το ότι σε όσες ομάδες έχει δουλέψει οι θλάσεις παραπάνω από τρεις μέσα στην χρονιά ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν. Θυμίζουμε ότι το αθλητικό κέντρο μέχρι το τέλος του 2010 είχε κοστίσει ήδη 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Δυο χρόνια μετά και δεν υπάρχει γήπεδο της προκοπής -σύμφωνα με τον Δώνη- για να προπονηθεί η ομάδα. Ο Τσιστιακόφ πλέον το γνωρίζει και νομίζουμε πώς αν τελικά έχει δίκιο ο Δώνης η καλύτερη μεταγραφή θα είναι το ξήλωμα και η αντικατάσταση του χόρτου με τις απαραίτητες υποδομές.


Υ.Γ. Για τους μπούφους: αν άφησε κάτι σημαντικό από την θητεία του ο Ζαγοράκης στην ΠΑΕ, θεωρώ πώς είναι αυτό το προπονητικό κέντρο. Μεγάλη υπόθεση ο ΠΑΟΚ να έχει το δικό του σπίτι. Από εκεί και πέρα, είναι κρίμα η ομάδα να μην μπορεί να κάνει προπονήσεις με ασφάλεια σε ένα χώρο όπου δαπανήθηκαν ΠΟΛΛΑ χρήματα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ