2012-12-13 11:38:25
Φωτογραφία για Τρελά σενάρια για πρόταση του Παναθηναϊκού σε Ιάπωνα!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του 27χρονου μεσοεπιθετικού Γιοχέι Καζιγιάμα.

Όσοι μπερδευτήκατε δεν είναι ρεπορτάζ για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που έκανε πολλές προσπάθειες να κλείσει παίκτη από την ευρύτερη περιοχή της Ασίας. Είναι ρεπορτάζ ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα chunichi.co.jp ο Παναθηναϊκός όχι μόνον ενδιαφέρεται για τον Γιοχέι Καζιγιάμα, αλλά έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του!

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην F.C. Tokyo, μία μικρομεσαία ομάδα της Ιαπωνίας, παίζοντας ως μεσοεπιθετικός.

Μάλιστα στο προφίλ του στην ιστοσελίδα της Tokyo, τα χαρακτηριστικά του είναι: "Αξιοσημείωτο κοντρόλ και "δολοφονικές" πάσες που "σκοτώνουν" τον αντίπαλο"! 

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να φοράει άλλο νούμερο από το "10" το καλό, το οποίο ευελπιστεί να φορέσει και στον Παναθηναϊκό.

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, η αλήθεια είναι πως το ποδόσφαιρο στην Ασία έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου.

Αρκετοί παίκτες αγωνίζονται σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και μην ξεχνάμε πόσα ταλέντα (Βραζιλιάνοι κυρίως) έκαναν το ξεκίνημα τους στην Ιαπωνία.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ