2012-12-13 08:39:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Για 17η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου στήριξης της Μέριμνας των Ζώων
Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Στήριξης του Σταθμού Μέριμνας Ζώων, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί φέτος το τριήμερο 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου 2012 στο κτήριο Μαραγκόπουλου (πρώην ΑRENA, στην οδό Αγ. Ανδρέου & Βότση).

Σκοπός του bazaar που γίνεται για 17η συνεχή χρονιά είναι η οικονομική στήριξη και ενίσχυση του Σταθμού Μέριμνας των Ζώων ώστε και το 2013 να μπορέσει να συνεχίσει το έργο φροντίδας των τετράποδων φίλων μας.

Στην αγορά του Συλλόγου οι επισκέπτες θα βρουν σπιτικές λιχουδιές, χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά και αξεσουάρ, «2nd hand» αγορά με βιβλία, ρούχα, dvd, παιχνίδια και μικροαντικείμενα, χειροποίητα στολίδια από μαθητές Δημοτικού (των εκπαιδευτηρίων Πάνου), ακόμα και σπιτικά μπισκότα για σκύλους! Όλα φτιαγμένα ή δωρισμένα από εθελοντές και υποστηρικτές του συλλόγου.

Το 3ήμερο παζάρι θα πλαισιώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο διαγωνισμό του ηλεκτρονικού παιχνιδιού «Πράσινη Πόλη», ένα παιχνίδι σχεδιασμένο από μαθητές του Αρσακείου Λυκείου, οι οποίο και θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να το παρουσιάσουν (διοργανωτής EDU Game).


Επίσης, η γνωστή συγγραφέας παραμυθιών Άννα Δενδρινού θα μεταφέρει τα παιδιά σε κόσμους μαγικούς αφηγώντας συναρπαστικά παραμύθια ενώ, μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας Πλανήτης Γη SOS (συντονισμός Μ. Κορδιστού - συμμετοχή ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ).

Από τον «θρυλικό» χώρο της πρώην ARENA δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική, έτσι οι dj’s Στέλιος Αποστολόπουλος, Σπύρος Ματθαιόπουλος, Κώστας Μπουρδόπουλος, Παναγιώτης Σιαμπάνης και Πλάτωνας Χατζικουμής θα αναλάβουν τα decks για το 3ήμερο.

Χορηγοί: TSIMARAS Hotels, tamTOOM, DECK, mojoradio, kissFM, εκδόσεις Καστανιώτη, εκδόσεις Ψυχογιός, οι Αχαιοί εκδότες Γ. Πικραμένος, Το Δόντι, Anima Libri, Περί Τεχνών και Γκότσης, Μπουκέτο Μπαλόνια, MED FRIGO και Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία.

Οι ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου παζαριού που πάντα συγκεντρώνει πολύ κόσμο θα είναι την Παρασκευή 14/12, 12.00-21.00, το Σάββατο 15/12, 10.00-21.00 και την Κυριακή 16/12, 10.00-19.00.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ