2012-12-13 03:57:03
Φωτογραφία για Συνάντηση του υπουργού Εργασίας με την ΟΤΟΕ
Τις θέσεις της Ομοσπονδίας των Τραπεζοϋπαλλήλων, για τα ασφαλιστικά προβλήματα του κλάδου, παρουσίασε στον υπουργό... Εργασίας Γιάννη Βρούτση η ηγεσία της Ομοσπονδίας κατά τη συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της ΟΤΟΕ.

Συγκεκριμένα η ΟΤΟΕ έθεσε το θέμα της παροχής των επικουρικών συντάξεων του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων και των λειτουργικών και δικαστικών εκρεμμοτήτων των ταμείων υγείας του κλάδου, (ΤΑΥΤΕΚΩ), ενώ επανέλαβε το αίτημα για τη δημιουργία Ενιαίου Ταμείου Υγείας για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους των τραπεζών.

Έθεσε επίσης το θέμα της συνέχισης της λειτουργίας του Ταμείου Υγείας της Αγροτικής Τράπεζας (ΤΥΠΑΤΕ) με την κατάθεση των ασφαλιστικών εισφορών από την Τράπεζα Πειραιώς, και της καταχώρισης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων της Αγροτικής, που αφορούν στην Κύρια Σύνταξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, ο Υπουργός Εργασίας έδειξε κατανόηση για τα προβλήματα που υπάρχουν, ζήτησε να συνεχισθεί η συνεργασία και ο διάλογος ενώ επιφυλάχθηκε να διατυπώσει συγκεκριμένες θέσεις σε επόμενη συνάντηση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ