2012-12-12 23:25:09
Φωτογραφία για Τι εννοείς δεν είναι δερμάτινο;
Ένα skinny παντελόνι είναι πάντα χρήσιμο στην ντουλάπα σου. Βολεύει σε εξόδους με τακούνια, όταν πηγαίνεις για καφέ με τους φίλους σου με ένα φούτερ ή πουλόβερ και sneakers, ή άμα πας ένα απλό cinema!

Τα Reiko όπως σας έχουμε πει, είναι τα παντελόνια που γνωρίζουν το Art of Pants καλύτερα από τον καθένα, έρχονται με την δική τους ιδέα, είναι δημιουργικοί, εκμεταλλεύονται τα fashion trends κάθε σεζόν και επαναπροσδιορίζουν την βασική εκδοχή ενός παντελονιού.

Ένα από τα μοντέλα τους για φέτος τον χειμώνα είναι και το Amber. Το skinny παντελόνι με την γυαλιστερή όψη. Μην γελιέσαι όμως. Δεν είναι δέρμα ο λόγος που γυαλίζει. Είναι βαμβακερό με ένα μικρό ποσοστό λίκρας, η οποία προσφέρει ελαστικότητα, χωρίς να μειώνει την ποιότητα του προϊόντος. Βγαίνει σε κόκκινο και μαύρο, δίνοντας σου την ευκαιρία να μπορείς να κάνεις ακόμα περισσότερους εναλλακτικούς συνδυασμούς.

Το κερωμένο denim ακολουθεί την παραδοσιακή συνταγή που έχουν και τα Barbour jackets. Είναι αδιάβροχο και…vegan, αφού μπορεί να δίνει την αίσθηση ενός δερμάτινου παντελονιού, αλλά δεν είναι δέρμα. Δεν είναι καν δερματίνη. Εξάλλου, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την φανταστική σκηνή με τον Ross, από την σειρά FRIENDS, τι έπαθε όταν φόρεσε leather παντελόνι.

 http://www.koolfly.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ