2012-12-12 21:54:56
Φωτογραφία για Τριάρα στο... Ελ Μπάτσο!
Κάζο για τον τραγικό Άρη στο «Ελ Πάσο» καθώς η Καλλιθέα της Football League τον... συνέτριψε με 3-1 και πλέον η πρόκριση στην ρεβάνς είναι εξαιρετικά δύσκολη! 

Έτσι έπαιξαν

Μιχελής, Ατματζίδης, Σταύρου, Φραγκής, Ροντρίγκες, Φαρινόλα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ ήταν οι 11 για την Καλλιθέα, με τον Αλκαράθ να ξεκινάει τους Διούδη, Τσουκάνη, Παπαζαχαρία, Κοτσώνη, Ψυχογιό, Κοέλιο, Οικονομόπουλο, Σουνά, Καραγιάννη, Αγγελούδη, Κανούλα.

Πιο επιθετική η Καλλιθέα και 1-0

Η Καλλιθέα ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, ήταν επιθετική και έφτασε στο γκολ στο 18', με τον Άρη να μην παρουσιάζει κάτι το αξιόλογο. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ντακόλ, ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Διούδη για το 1-0. Παρά ταύτα, οι φιλοξενούμενοι δεν ανέβασαν στροφές, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν κοντά σε ένα τέρμα σε δυο περιπτώσεις.

Ο Φαρινόλα βρέθηκε σε θέση βολής στο 24', αλλά προτίμησε να πασάρει αντί να τελειώσει τη φάση, την οποία σπατάλησε, αφού δεν ακολούθησε κανένας. Στο 44' ο Ντακόλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Διούδης απέκρουσε σε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Ροντρίγκες και η νέα κεφαλιά του Σταύρου πέρασε άουτ.

Διαμαρτυρίες για πέναλτι και δεύτερο από Ντακόλ

Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Καλλιθέα να προηγείται και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν με το... καλησπέρα για πέναλτι. Ο Ροντρίγκες έπεσε μέσα στην περιοχή στο 47', όμως ο διαιτητής Σέλιμος του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Οι παίκτες του Παντέλη, ωστόσο, δεν έμειναν εκεί και στο 57' πέτυχαν δεύτερο τέρμα, με τον Ντακόλ να πρωταγωνιστεί και πάλι. Ο Διούδης απέκρουσε την κεφαλιά του Φαρινόλα, αλλά όχι και αυτή του φορ της Καλλιθέας, που κρέμασε τον γκολκίπερ του Άρη.

Αλλαγές από Αλκαράθ, τρία η Καλλιθέα

Γι' αυτό, ο Αλκαράθ προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και προέβη άμεσα σε αλλαγές περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Τριανταφυλλάκο, Καζναφέρη, Γιαννιώτα αντί των Κανούλα, Ψυχογιού και Σουνά, αντίστοιχα. Όμως, ο τεχνικός των «κιτρίνων» είδε την ομάδα του να δέχεται και τρίτο τέρμα στο 76'. Ντακόλ και Ροντρίγκες βγήκαν στην αντεπίθεση, άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά τον Διούδη και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Μείωσε και πίεσε ο Άρης

Τελικά, ο Άρης κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα στο 79', με τον Γιαννιώτα να κάνει το κοντρόλ, να μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σουτ να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Κατσούλη. Βέβαια, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι στο κοντρόλ του φορ των αντιπάλων, όμως ο Σέλιμος έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα, που θα έκανε λίγο πιο εύκολη τη ρεβάνς, αλλά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 3-1 έχοντας δύσκολο έργο στον επαναληπτικό του «Βικελίδης».

Οι συνθέσεις

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Μιχελής (71' Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου, Φραγκής, Ροντρίγκες, Φαρινόλα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ (83' Μαρουκάκης).

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός (60' Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69' Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας (60' Τριανταφυλλάκος).

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ