2012-12-12 20:53:39
Φωτογραφία για Η καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου είναι ένα...όνειρο!
Είναι ξημερώματα της 21ης Δεκέμβρη του 2012 και όλος ο κόσμος περιμένει πανικόβλητος το τέλος του κόσμου. Άλλοι αγκαλιά, άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με την οικογένειά τους και γενικά αγαπημένα πρόσωπα Ξαφνικά το έδαφος αρχίζει να "κουνιέται" βίαια και να ανοίγει...Από τον ουρανό, κομμάτια αστεροειδών αρχίζουν να σκάνε στη Γη και άνθρωποι να τρέχουν πάνω-κάτω πανικόβλητοι!

Και τώρα μπορείτε να ξυπνήσετε από το όνειρο και να σηκωθείτε από το ζεστό σας κρεβατάκι και να ξεκινήσετε την μέρα σας! Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αληθινά παρά μόνο μια εικόνα του πανικού που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους...

Πράγματι το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει στις 21 Δεκέμβρη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως είναι και το τέλος του κόσμου την ημέρα εκείνη. Απλά για τους Μάγια ένας χρονικός κύκλος κλείνει την ημέρα αυτή καθώς αυτός ο αρχαίος πολιτισμός δεν όριζε το χρόνο με μήνες, έτη και ώρες όπως σήμερα, αλλά με κύκλους ζωής. Ένας κύκλος ζωής για τους Μάγια κλείνει 21 Δεκέμβρη και παράλληλα ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει.

Καμία σχέση λοιπόν με συντέλεια του κόσμου και σενάρια καταστροφής του κόσμου! Το μόνο που θα συμβεί θα είναι μια σπάνια ευθυγράμμιση τεσσάρων πλανητών λίγο πριν βγει ο ήλιος.
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ