2012-12-12 20:35:04
Φωτογραφία για «Ανάκαμψη το 2014»
Ανάκαμψη στη διάρκεια του 2014 βλέπει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, όπως τόνισε... ενώπιον της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής την οποία ενημερώνει για την ενδιάμεση έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας. 

Ο κ. Προβόπουλος χαρακτήρισε την ύφεση ιστορικά πρωτοφανή και τόνισε ότι απαιτείται συνεπής εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί παράλληλα όμως με δράσεις που θα επισπεύσουν την ανάκαμψη και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. 

Αναφερόμενος στην ανακεφαλοποίηση των τραπεζών ο κ. Προβόπουλος σημείωσε ότι το τραπεζικό σύστημα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις στη ρευστότητα και την κεφαλαιακή του επάρκεια και πρόσθεσε ότι η ολοκλήρωση της ανακεφαλοποίησης θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των εγχώριων αποταμιευτών και των διεθνών χρηματοπιστωτικών αγορών. Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας , κατέληξε λέγοντας ότι η επιστροφή στην ανάπτυξη αποτελεί εθνική προτεραιότητα σημειώνοντας ότι το μνημόνιο είναι μόνο πυξίδα των αλλαγών που πρέπει να γίνουν και δεν υποκαθιστούν την ευθύνη της χώρας να ολοκληρώσει ένα σχέδιο δράσης.
athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αρένα (πάλι) η ΕΡΤ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αρένα (πάλι) η ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ