2012-12-12 18:24:02
Φωτογραφία για ΕΚΛΕΣΤΟΟΥΝ : ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2013
Όλα δείχνουν πως δεν έχει βρεθεί Grand Prix για να καλύψει την κενή ημερομηνία στο πρόγραμμα του 2013. Ο Έκλεστοουν δεν δίνει ελπίδες στην Αυστρία, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr".

Από την ώρα που δεν προχώρησε τo Grand Prix του Νιου Τζέρσεϊ και δεν θα διεξαχθεί το 2013, αναζητεί αγώνας να το αντικαταστήσει. Μετά την Τουρκία, ενδιαφέρεται και η Αυστρία, αλλά ο Μπέρνι Έκλεστοουν δεν δίνει ελπίδες στους Αυστριακούς.

Σε δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα "Kleine Zeitung" ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλήματος περιμένει να γίνουν τελικά 19 αγώνες το 2013 στη Φόρμουλα 1.

Μάλιστα, δεν δίνει μεγάλες ελπίδες στους Αυστριακούς να φιλοξενήσουν τον αγώνα της 21ης Ιουλίου στην πίστα "Red Bull Ring", γνωστή και ως "A1 Ring" εξαιτίας της έλλειψης υποδομών.

"Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για αυτό το θέμα", σχολίασε ο Έκλεστοουν και πρόσθεσε πως η έλλειψη ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή δεν καθιστούν δυνατή τη διεξαγωγή του αγώνα στην Αυστρία.

"Προς το παρόν σκέφτομαι την Τουρκία και μια επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Πιστεύω πως θα έχουμε 19 αγώνες του χρόνου. Αυτό δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τη Φόρμουλα 1".

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του 2013 μετά το βρετανικό Grand Prix στις 30 Ιουνίου, θα ακολουθήσει το γερμανικό GP στις 7 Ιουλίου, θα ακολουθήσει ένα κενό μέχρι το ουγγρικό Grand Prix στις 28 Ιουλίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ