2012-12-12 14:20:06
Φωτογραφία για ΛΥΡΑΣ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Ο μέσος της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού, Γιώργος Λύρας, μιλάει στο olympiacos.org για το αποψινό ματς-φωτιά με την Μπιλμπάο, στο Καραϊσκάκη.

Την τελευταία του «παράσταση» στη φάση των ομίλων του εφετινού NextGen Series δίνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 19:00 υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής. Με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» του Μπερντ Στορκ προκρίνονται στην επόμενη φάση και ο μέσος της ομάδας μας, Γιώργος Λύρας, μιλάει στο olympiacos.org για το μεγάλο ματς και τη θέλησή του να δει τον Ολυμπιακό να προχωράει!

«Δεν είναι καλό να λέμε μεγάλα λόγια. Ξέρουμε όλοι τι θέλουμε και αυτό δεν είναι άλλο από την πρόκριση. Αυτή θα κυνηγήσουμε και για να έρθει αυτή θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις. Ό,τι περνάει από τα πόδια μας θα το κάνουμε για να περάσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του.

«Η Μπιλμπάο είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά όταν την αντιμετωπίσαμε την πρώτη φορά δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι. Νομίζω ότι το σκορ σε εκείνο τον αγώνα ήταν λιγάκι πλασματικό και πως πλέον η Μπιλμπάο μας βρίσκει σε πολύ καλή ψυχολογία και σε ακόμη καλύτερη κατάσταση», συνέχισε, για να καταλήξει:

«Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Είναι δεδομένο αυτό, αλλά το ξαναλέω. Θα είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλους να έρθει σήμερα όσο περισσότερος κόσμος γίνεται στο γήπεδο, προκειμένου να μας στηρίξει στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ