2012-12-12 13:41:39
Φωτογραφία για Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Χολέμπας!
Ο Χοσέ Χολέμπας ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Συμφώνησε ο Τζεμπούρ, σειρά παίρνει ο Τοροσίδης. Διαβάστε το story του αριστεροπόδαρου άσου.

Αίσιο τέλος είχε τελικά το σήριαλ της ανανέωσης του Χοσέ Χολέμπας στον Ολυμπιακό, αφού τελικά ο διεθνής άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά την Παρασκευή το μεσημέρι πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το deal ολοκληρώθηκε πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (2-2), όπου ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας και πραγματοποίησε την χειρότερή του εμφάνιση αλλά οι καλές του εμφανίσεις είναι πολύ περισσότερες.

Ο Γερμανός που ήρθε το καλοκαίρι του 2010 στον Πειραιά έπειτα από εισήγηση του τότε προπονητή του Ολυμπιακού, Έβαλντ Λίνεν, αμφισβητήθηκε έντονα και ελάχιστοι πίστευαν πως θα τα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο (έπαιζε στην Μόναχο 1860), όμως με τις εμφανίσεις του διέψευσε τους πάντες.


Παρά το γεγονός πως υπήρχε στο ρόστερ ο Ραούλ Μπράβο, έτυχε της εμπιστοσύνης του Ερνέστο Βαλβέρδε και από την πρώτη του χρονιά έγινε ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του. Κάπως έτσι ήρθε η καθιέρωση, η αγάπη του κόσμου και 31 συμμετοχές και 1 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα ίδια συνέβησαν και τη δεύτερη χρονιά, έστω κι αν ήρθε στον Πειραιά ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Χολέμπας δεν έχασε τη θέση του (είχε 35 συμμετοχές και 3 γκολ), ενώ κάποιες φορές που χρειάστηκε αγωνίστηκε και στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης έχοντας πίσω του τον Μαρκάνο.

Την ίδια χρονιά, ήρθε η κλήση από την Εθνική Ελλάδας και οι συμμετοχές του στα τελικά του Euro 2012, που τον καθιέρωσαν και σε εθνικό επίπεδο (μετρά 10 συμμετοχές και 1 γκολ, μαζί με τα φιλικά). Όλα πλέον έμοιαζαν ονειρεμένα για τον Χοσέ Χολέμπας και οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Χρειάστηκε αρκετός καιρός, αρκετές συζητήσεις και πολλά "μένει"-"δεν μένει" για να φτάσουμε στο σήμερα, που ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και "έδεσε" στο Λιμάνι μέχρι το 2016.

Φέτος, ο Χοσέ Χολέμπας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις (μοναδικό μελανό σημείο ήταν η τραγική του παρουσία στο ΟΑΚΑ την Κυριακή) και είναι πιο παραγωγικός, αφού σε 19 ματς έχει σκοράρει 4 φορές και μοίρασε 5 ασίστ. Έχει άλλωστε δουλέψει πάρα πολύ στα στημένα και τα καλά του χαρακτηριστικά αυξήθηκαν.

Συμφώνησε και υπογράφει ο Τζεμπούρ

Μετά τον Χολέμπας σειρά παίρνει ο Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος έχει συμφωνήσει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την ερυθρόλευκη διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Τι επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό του θέματος με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει με επιτυχία και την δεύτερη εκκρεμότητα που είχε όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τελειώνει και του Τοροσίδη

Μετά τον Τζεμπούρ θα συμφωνήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης. Ο δεξιοπόδαρος μπακ, για τον οποίο έχουν γραφτεί και ακουστεί πάρα πολλά θα συνεχίσει την καριέρα στον Ολυμπιακό καθώς αμέσως μετά τις υπογραφές με τον Τζεμπούρ αναμένεται να συμφωνήσει οριστικά με την διοίκηση του Ολυμπιακού και στη συνέχεια να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ