2012-12-12 09:30:02
Φωτογραφία για Στο... τραπέζι για μεταγραφές
Συνάντηση με τους Χουάν Ραμό Ρότσαν και Γιάννη Σαμαρά αναμένεται να έχει εντός της εβδομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος, για να θέσουν επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο επίσης κρίσιμα είναι και τα... εκτός γηπέδου ζητήματα της ομάδας. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι «πράσινοι» καίγονται για την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στο ραντεβού που θα γίνει εντός της εβδομάδα ανάμεσα στους Αλαφούζο, Ρότσα και Σαμαρά το οποίο και θα αφορά ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, σύμφωνα με το «Goal». Προτεραιότητα βέβαια θα δοθεί στα μεταγραφικά, με τους «πράσινους» να κινούνται πρωτίστως για έναν επιθετικό, αλλά κι έναν επιτελικό μέσο.

Παράλληλα θα γίνει συζήτηση για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, όπου εκτός από του Πετρόπουλου, στη λίστα βρίσκονται κι εκείνα των Σεϊταρίδη, Φουρλάνου και Μαρίνου
. Επιπλέον θα τεθεί το θέμα των αποχωρήσεων, με τον Μπουμσόνγκ να φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που είναι προς πώληση. Καρνέζης και Μαυρίας φαντάζουν ως τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού και αναμένονται προτάσεις από το εξωτερικό.

Συν τοις άλλοις στο τραπέζι θα πέσει και το ενδεχόμενο να γίνει... κούρεμα στους θεωρούμενους υψηλόμισθους, ώστε να πάρουν μία μικρή ανάσα τα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ. Ένα ακόμα θέμα που θα βρεθεί στην ατζέντα των τριών ανδρών, είναι εκείνο των ακαδημιών, αφού στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, είναι να στηριχτεί η ομάδα ακόμα περισσότερο στα... σπλάχνα της μελλοντικά.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ