2012-12-12 08:02:45
Φωτογραφία για Πρόγνωση καιρού Τετάρτης, 12 Δεκεμβρίου
Σκούφος, κασκόλ και γάντια! Τοπικές βροχές, χιόνια και κρύο, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού. Πιο συγκεκριμένα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και νότια. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας αναμένονται χιονοπτώσεις. Στα πελάγη θα πνέουν άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά ηπειρωτικά.

Αττική

Λίγες νεφώσεις στην Αττική, κατά περιόδους αυξημένες, με ασθενείς βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο νομό Θεσσαλονίκης. Από το μεσημέρι, όμως, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί - βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα Intel Ivy Bridge θα έχουν quad-HD support
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα Intel Ivy Bridge θα έχουν quad-HD support
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ