2012-12-12 07:57:39
Φωτογραφία για Το τηλεφώνημα του Λίνεν στον Γκέκα
Μπορεί στην ΑΕΚ να μην υπάρχει... σάλιο, αλλά τα όνειρα δεν κάνουν κακό, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και η πιθανότητα να μπει στην ομάδα επενδυτής... Μ' αυτή τη λογική ο Εβαλντ Λίνεν... ονειρεύεται τον Φάνη Γκέκα, με την ελπίδα ότι θα βγει αληθινό το όνειρο του Βιντιάδη.

Πώς; Στην πιάτσα των ατζεντηδων επιμένουν πως περνάει περίοδο ψυχρότητας η πάλαι ποτέ δυνατή σχέση του με τον Πολ Κουτσολιάκο.

Για αυτό άλλωστε τον ψάχνουν διάφοροι μάνατζερ προκειμένου να κάνουν δουλειά μαζί του. Μάλιστα μέχρι και στην Ρουμανία, έμαθα, πως τον πρότειναν.

Και μπορεί oι περισσότεροι να θεωρούν δεδομένο πως αν επιστρεψει στην ελληνική Super league θα το κάνει για χάρη του Παναθηναϊκου του φίλου του, Χουάν Ραμόν Ρότσα μάλλον όμως, δεν υπολογίζουν στο πρέσινγκ του Εβαλντ Λινεν Ο Γερμανός τεχνικός έχει ήδη τηλεφωνησει τουλάχιστον δυο φορες στον Φάνη Γκέκα και τον ψήνει να βοηθήσει την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι για να παραμείνει στην πρωτη κατηγορία.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής φορ δεν ήταν αρνητικός,το αντίθετο μάλιστα. Αφησε ανοικτο το ενδεχόμενο στον Λινεν, ανάλογα βέβαια τόσο με τις εξελίξεις με τους υποψήφιους επενδυτες της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, όσο και με τις υπόλοιπες προσφορές που θα του έρθουν.

Τώρα, πώς θα γίνει αυτό με τα υπάρχοντα δεδομένα; Απλά, δεν θα γίνει! Για να υπάρχουν πιθανότητες θα πρέπει η πλευρά Βιντιάδη να κάνει το μεγάλο βήμα, κάτι που με βάση τις τελευταίες εξελίξεις μοιάζει δύσκολο έως απίθανο.

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ