2012-12-12 03:18:48
Φωτογραφία για Γκέκα, Πετρόπουλο βλέπει η ΑΕΚ!
Δημοσίευμα του «aek365» αναφέρει πως οι διοικούντες της «ένωσης», έπειτα από την οριστική «απώλεια» του Κατσουράνη, διοίκηση και Λίνεν έχουν αποφασίσει η «κανονική μεταγραφή» του Ιανουαρίου να γίνει στη θέση του επιθετικού και να καταβληθεί προσπάθεια να προχωρήσει άμεσα, εν αναμονή της υπόθεσης Βιντιάδη!

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

Στη θέση του σέντερ φορ φαίνεται πως θα πέσει το βάρος της ΑΕΚ για την μια και μοναδική «κανονική μεταγραφή» που μπορεί να κάνει στην περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Κώστας Κατσουράνης χάθηκε οριστικά και οι άνθρωποι της ομάδας είναι αναγκασμένοι να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση και ο Έβαλντ Λίνεν έχουν κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας και οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να προχωρήσει (και να ολοκληρώσει) τουλάχιστον τη μία μεταγραφή ανεξαρτήτου ηλικίας που μπορεί να κάνει, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση των υποψήφιων επενδυτών είναι ακόμη ανοιχτή.


Τη δεδομένη στιγμή, στην κορυφή της λίστας της Ένωσης είναι ο Φάνης Γκέκας και ο Αντώνης Πετρόπουλος. Με τον πρώτο έχει ανοίξει εσχάτως δίαυλο επικοινωνίας ο Λίνεν, κάνοντας μαζί του κάποιες πρώτες επαφές... προσέγγισης, ενώ μια πρώτη επαφή έχει γίνει και με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος μένει ελεύθερος την 1η Ιανουαρίου. Πρόκειται για κινήσεις που είχαν ως στόχο να... προετοιμαστεί το έδαφος για τις τελικές συζητήσεις, οι οποίες είναι πιθανό να γίνουν ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, καθώς οι λύσεις για την ομάδα λόγω της τιμωρίας είναι περιορισμένες και δεν έχει τη δυνατότητα να διακινδυνεύσει να χαθούν κι αυτές. Έτσι, το πιο πιθανό είναι να επιδιώξει η ΑΕΚ να προχωρήσει, προκειμένου -εν αναμονή της κατάληξης της υπόθεσης Βιντιάδη- να έχει κλείσει έστω την μια «κανονική μεταγραφή» που έχει τη δυνατότητα να κάνει.
by notis
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χολέμπας μέχρι το 2016!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χολέμπας μέχρι το 2016!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ