2012-12-11 22:03:21
Φωτογραφία για Λεφτά στην τράπεζα για τον Παναθηναϊκό
Ο Βλάσης Τσάκας επέστρεψε στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο πρίγκιπας Φαισάλ είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού. 

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, υπάρχουν δεσμευμένα 28 εκ. ευρώ στην τράπεζα Barclay’ s τα οποία και θα αποδεσμευτούν εάν και εφόσον υπάρξει θετική εξέλιξη στις συζητήσεις.

Όπως και να χει ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά και οι Διοικούντες της ομάδες παραμένουν επιφυλακτικοί μέχρι και αύριο όποτε θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου που θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες.

Βέβαια συμφωνία δίχως όρους δεν γίνεται.

Οι όροι που έχει θέσει η πλευρά της ΠΑΕ είναι:

Να μεταβιβαστεί μίνιμουμ 67,5% των μετοχών, ποσοστό ικανό για να λαμβάνονται οι όποιες αποφάσεις από την πλειοψηφία, και μάξιμουμ το 90%. Κάθε μέτοχος που θα παραχωρήσει τις μετοχές του στον πρίγκιπα, θα λάβει το συμβολικό αντίτιμο των 1.000 ευρώ.


Υπάρχει διορία 10 ημερών, έως τις 20 Δεκεμβρίου, ώστε να απαντήσουν οι μέτοχοι και να λάβουν στη Γ.Σ. απόφαση μεταβίβασης των μετοχών τους στον πρίγκιπα.

Να παραιτηθούν 12 μέλη από το διοικητικό συμβούλιο για να οριστούν μέλη εκλεκτά του Μπιν Αμπντουλαζίζ.

Να γίνει έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ για το διάστημα 1/1/2012 μέχρι και σήμερα, μια διαδικασία που δεν θα πάρει πάνω από 4-5 μέρες.

Αύριο πάντως το πιθανότερο είναι να ξεκαθαρίσει αύριο η κατάσταση και θα εμφανιστούν και τα υπόλοιπα χρήματα που έχει τάξει η πλευρά Τσάκα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ