2012-12-11 21:16:09
Φωτογραφία για Δοκιμή: Renault Clio 0,9 Energy TCe
Η μούσα της Renault εμφύσησε έμπνευση και στη νέα γενιά του γαλλικού της μικρού. Τo Clio τέταρτης γενιάς ήρθε γεμάτο προσόντα και με εντυπωσιακή εμφάνιση για να διεκδικήσει τα σκήπτρα της κατηγορίας του.

+ Εμφάνιση

+ Κινητήρας – μηδενικά τέλη

+ Άνεση και ασφάλεια στο δρόμο

- Χώροι πίσω επιβατών (πλάτος)

- Συναρμογή πλαστικών στο εσωτερικό

- Αεροδυναμικοί θόρυβοι στις ψηλές ταχύτητες

Πρόκειται για ένα από τα επιτυχημένα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το Renault Clio πήρε τη σκυτάλη από το θρυλικό 5άρι και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να πάει το μύθο του παρακάτω. Μετά από τρεις γενιές, 22 χρόνια και 12.000.000 πωλήσεις, το Clio 4ης γενιάς είναι εδώ με περίσσια αυτοπεποίθηση για να κατακτήσει την πιο δημοφιλή κατηγορία όχι μόνο της ελληνικής αγοράς αλλά και της ευρωπαϊκής.

O στόχος αυτός μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά το νέο Clio έχει έρθει «διαβασμένο», τόσο στο θέμα της εμφάνισης, όσο και σε αυτόν της τεχνολογικής αρτιότητας σε όλους τους τομείς. Δοκιμάζοντας την έκδοση με τον καινούριο 0,9 TCe τούρμπο κινητήρα της Renault, επιβεβαιώνουμε ότι οι υψηλές προσδοκίες έχουν βάση.


 

 

autotriti

Value for money: Συμφέρον και πλήρες

Η βασική έκδοση του Clio με τον σύγχρονο κινητήρα 0,9 TCe είναι η Expression της δοκιμής. Με κόστος 13.350 ευρώ, από αυτή την έκδοση δε λείπει τίποτα σε εξοπλισμό ασφαλείας αλλά και άνεσης, εκτός από τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και τις αλουμινένιες ζάντες, ενώ δεν διατίθεται καθόλου αερόσακος για τα γόνατα του οδηγού. Παράλληλα, η έκδοση δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ η Renault προσφέρει και 5 έτη εργοστασιακής εγγύησης για τα μηχανικά μέρη.
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ