2012-12-11 20:25:17
Φωτογραφία για Δεν βάζουν τα πόδια στη φωτιά
του Μηνά Τσαμόπουλου

Μπορεί στο Μεγάλο Λιμάνι η ισοπαλία με τον ΠΑΟ να την …υποδέχθηκαν σαν ήττα, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει στο «κλειστό» club με τις ομάδες που παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημά τους. Πρόκειται για την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία σε 15 παιχνίδια, τον Ολυμπιακό σε 14, την Ανόρθωση σε 13, την Πόρτο σε 11 και την Μπενφίκα σε 11!

Ο μεγάλος στόχος είναι να κατακτήσει η ομάδα του Πειραιά αήττητη το πρωτάθλημα και με διαφορά από τον δεύτερο, ώστε να γράψουν ιστορία. Δύο παιχνίδια απομένουν για …καλές γιορτές, με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα και με την Παναχαϊκή στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, στην Πάτρα.

Εκείνο που ενόχλησε και ενοχλεί ήταν η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Πολλοί θυμήθηκαν ότι ο Ζαρντίμ από πέρσι έχει παίξει έξι ντέρμπι σε Πορτογαλία και Ελλάδα και δεν έχει κερδίσει κανένα. Προφανώς δεν υπολογίζουν εκείνο με την ΑΕΚ. Δεν σας θυμίζει η σύγκριση αυτή τα όσα τράβηξε ο Βαλβέρδε που τον κατηγορούσαν ότι δεν μπορούσε να κερδίσει ντέρμπι και είτε το έχανε είτε έφερνε ισοπαλία;


Πάντως για ένα ακόμη παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν την ανωτερότητά τους αν και προηγήθηκαν στο σκορ με ανατροπή. Οι νταμπλούχοι δείχνουν να έχουν πρόβλημα σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια, που φέτος ήταν εκτός έδρας στον πρώτο γύρο, όπως με τον Άρη, την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ.

Στα τρία από τα τέσσερα άφησαν συνολικά έξι βαθμούς με τρεις ισοπαλίες.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ίσως φταίει ο τρόπος ανάπτυξης των ερυθρολεύκων που περιμένουν πίσω τον αντίπαλο και κτυπάνε στις αντεπιθέσεις

Στα τέσσερα πιο δύσκολα παιχνίδια μόνο στην Τούμπα ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά και έκανε το παιχνίδι του. Την ίδια ώρα οι παίκτες δεν δείχνουν όρεξη να τα δώσουν όλα, να βάλουν τα πόδια στη φωτιά.

Χωρίς να έχει τη μορφή τιμωρίας νομίζω ότι εάν υπάρχει σκέψη για πολυήμερη άδεια στους παίκτες αυτή δεν πρέπει να τους δοθεί. Δεν το δικαιούνται ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

πηγή: olympiacos24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ