2012-12-11 19:48:03
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Αυξημένη προσοχή, εν όψει Πανιώνιου ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρτο Ζαρντίμ, ο οποίος τους έκανε παρατηρήσεις για την εμφάνιση και τα λάθη τους κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας με τον "αιώνιο" ανήκει στο παρελθόν και όλοι στον Ολυμπιακό δίνουν έμφαση στο επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή φέτος.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Το γεγονός ότι οι Νεοσμυρνιώτες ηττήθηκαν στην Ξάνθη την περασμένη Κυριακή από την τοπική Skoda δεν ξεγελά κανένα και πολύ περισσότερο τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος καθιστά σαφές ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προσγειωμένοι και με μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης συγκριτικά από αυτόν του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

«Ξεχάστε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μπροστά μας έχουμε ένα ματς με μία πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος. Θα πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα και προσοχή, ώστε να φτάσουμε στην νίκη» ήταν το σχόλιο του Ζαρντίμ στην προπόνηση της Τρίτης, ο οποίος στην συνέχεια αρκέστηκε σε παρατηρήσεις για τα λάθη που έγιναν κόντρα στον Παναθηναϊκό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ