2012-12-11 16:10:02
Φωτογραφία για Των φρονίμων τα παιδιά ... καθαρίζουν και τα ρέματα!
Προκαταβολικά φροντίζει για τον καθαρισμό των ρεμάτων η Περιφέρεια Κρήτης, προκειμένου να προλάβει πλημμυρικά φαινόμενα, όπως αυτά που σημειώθηκαν τον περυσινό χειμώνα, με αποκορύφωμα την περίπτωση του ποταμού Δρακουλιάρη, στις Μαλάδες.

Στη συνεδρίαση του οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, σήμερα, διευκρινίστηκε ότι η Περιφέρεια έχει ήδη κάνει ό,τι ήταν εφικτό για τα ρέματα, ενώ ήδη από τις τρεις ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών προέκυψαν θετικά συμπεράσματα για τον ποταμό Δρακουλιάρη, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα, το τοπικό συμβούλιο της περιοχής φέρεται να έχει αποστείλει στην Περιφέρεια, ευχαριστήρια επιστολή.

Προτεραιότητα η Βιάννος

Μεγάλη βαρύτητα έχει δώσει η Περιφέρεια, στην περιοχή της Βιάννου, καθαρίζοντας τα ρέματα, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Μεγάλη σημασία δόθηκε επίσης στα ρέματα που είχαν καταπατηθεί, με την περιφέρεια να προχωρά σε διανοίξεις των καταπατηθέντων, είτε με τη συναίνεση ... είτε χωρίς τη συναίνεση των καταπατητών.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ