2012-12-11 09:56:47
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΣΩ TWITTER Γ.Μανώλης: «Λαγός» ο Πάνος Καμμένος
Μύδρους κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε σήμερα το πρωί το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης. Κατηγόρησε τον κ.Καμμένο ότι όντως παρέδωσε το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαΐου -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των Ανεξ. Ελλήνων σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ τον αποκάλεσε «λαγό».

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο για «γκέλα».Παράλληλα, αποκάλεσε «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ισχυριζόμενος ότι: «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει».

«Πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα», υπογράμμισε ο κ.Μανώλης.Αμεση ήταν η απάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου μέσω Twitter.«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Καλό ταξίδι», έγραψε ο κ.Καμμένος.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63751687 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ