2012-12-11 08:54:33
Φωτογραφία για Έπεσε το Facebook- Προβλήματα και στο Gmail
Χωρίς Facebook έμειναν οι πιστοί οπαδοί της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης για τουλάχιστον μία ώρα. Οι σελίδες του fb δεν ήταν προσβάσιμες για αρκετή ώρα, γεγονός που έκανε πολλούς να μιλούσουν για επίθεση χάκερ. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά της εταιρείας, ενώ τα προβλήματα αρχίζουν να αποκαθίστανται.

Σε ότι αφορά το Gmail, η πρόσβαση έχει αποκατασταθεί. Για λιγότερο από μια ώρα εκατομμύρια ήταν οι χρήστες που δεν είχαν πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

Σε ανακοίνωσή της η Google κάνει λόγο για προβλήματα που κάποιοι χρήστες μπορεί να αντιμετώπισαν με καθυστερήσεις ή λάθη στην πρόσβαση των λογαριασμών τους, εκφράζοντας τη συγνώμη τους σε όσους επηρεάστηκαν. «Γνωρίζουμε ότι υπολογίζετε στην Google και εργαζόμαστε σκληρά για να αποκαταστήσουμε τις κανονικές λειτουργίες. Αν και οι μηχανικοί μας συνεχίζουν να ερευνούν τα αίτια, είμαστε σίγουροι ότι έχουν εντοπίσει τη ρίζα του προβλήματος και έχει διορθωθεί. Η εκτίμησή μας για την ώρα είναι πως ένα σημαντικό μέρος του συνόλου των χρηστών του Gmail επλήγησαν για 18 λεπτά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση της Google.

http://www.thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα επιδείνωση του καιρού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα επιδείνωση του καιρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ