2012-12-11 07:40:53
Φωτογραφία για Κλείνουν και υπογράφουν Τζιμπούρ-Χολέμπας
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ; Ήταν δεδομένα ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής. Χωρίς να πιάσει τη μεγάλη απόδοση, ο αλγερινός έκανε τη "δουλειά"  του και με το παραπάνω. Δύο γκολ σε απόσταση 12΄λεπτών. Μια... προσωπική ανατροπή (το 1-0,έγινε 1-2) και ουσιαστικά μια μεγάλη ευκαιρία στην ομάδα του προκειμένου να επικρατήσει.

Στην αντίπερα όχθη; Χοσέ Χολέμπας. Πιθανότατα στο χειρότερο ματς, όχι της θητείας του στον Ολυμπιακό, αλλά ολόκληρης της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Τίποτε δεν πήγε καλά για τον 29άχρονο αριστερό μπακ. Και η σοδειά του προσωπικού του αντιπάλου Χάρη Μαυρία (1 γκολ, 1 ασίστ) τα λέει όλα.

Που... να βάλει μάλιστα κανείς σε λειτουργία και το βίντεο της ισοφάρισης. Εκεί όπου ο Χολέμπας κάνει ένα λάθος, πραγματικά "αταίριαστο"  και στην ποιότητα, αλλά και στην εμπειρία του.

Ο κορυφαίος και ο... μοιραίος του Ολυμπιακού λοιπόν. Τα... δύο Ερυθρόλευκα άκρα του ντέρμπι. Σε μια κοινή συνισταμένη, δια χειρός Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών άλλωστε έχει πολύ λογικά, ουσιαστικότερα κριτήρια κατά νου από την απόδοση της μιας βραδιάς, όταν η κουβέντα πηγαίνει στις ανανεώσεις συμβολαίων. Ανανεώσεις που δεν αποκλείεται να φέρουν και... ανακοινώσεις μέσα στα επόμενα 24ώρα.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Τζιμπούρ, αλλά και με τον Χολέμπας. Για ανανεώσεις ως το καλοκαίρι του 2015 και του 2016 αντίστοιχα. Δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις για το Ερυθρόλευκο ρόστερ είναι έτοιμες να κλείσουν. Και μάλιστα με τρόπο θετικό.

Και για ΤοροσίδηΠαράλληλα δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξει εξέλιξη και στην τρίτη, αντίστοιχη υπόθεση που είναι ανοιχτή. Και για τον Βασίλη Τοροσίδη υπάρχει κινητικότητα. Και η αίσθηση για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό, ότι είναι πιο πιθανό να συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά τη λήξη του συμβολαίου του, παρά να αποφασίσει την μετακόμιση σε σύλλογο του εξωτερικού.
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ