2012-12-11 07:27:52
Φωτογραφία για Έμφαση στα μετόπισθεν
Η βελτίωση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι εμφανής και θεαματική, αλλά τα περιθώρια για ακόμη μεγαλύτερη είναι πολλά. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα εστιάζει στους τομείς που έχει διακρίνει προβλήματα στην ομάδα του και πάνω σε αυτούς θα δουλέψει στο εξής και ιδιαίτερα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Μετά το ματς της Κυριακής στη Βέροια και τη ρεβάνς Κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης απέναντι στην Προοδευτική στον Κορυδαλλό η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το… 2013, κόντρα στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (το τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου). Συνεπώς υπάρχει χρόνος για περαιτέρω δουλειά.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει εντοπίσει πρόβλημα στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του στα στημένα, κάτι που φάνηκε στα ματς με Τότεναμ και Ολυμπιακό. Παράλληλα έχει διακρίνει μία αδυναμία στον ανασταλτικό τομέα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Την ίδια ώρα ο Αργεντινός τεχνικός θα συνεχίσει να δουλεύει στο επιθετικό κομμάτι
. Οι οδηγίες για παιχνίδι από τα άκρα με άνοδο των μπακ και πλαγιοκοπήσεις από τους εξτρέμ έχουν φέρει καρπούς, ενώ η συνεχής κίνηση έχει μετατρέψει μια στατική ομάδα σε ένα σύνολο με πολλή ενέργεια. Αυτό είναι και συνέπεια της δουλειάς που γίνεται στη φυσική κατάσταση, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις που βοηθούν στην έκρηξη και την αντοχή των παικτών.

Πέραν όλων των άλλων, η διακοπή του πρωταθλήματος θα προσφέρει και τις απαραίτητες ανάσες σε ορισμένους παίκτες που έχουν τραβήξει… κουπί. Ελλείψει πολλών ποιοτικών λύσεων ορισμένοι παίκτες αγωνίζονται αδιάκοπα και αρκετοί είναι στα όριά τους. Η εξομάλυνση του προγράμματος μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και οι διακοπές των εορτών θα βοηθήσουν σε αυτό.

Ξεχώρισαν Μαυρία

Το όνομα του Χάρη Μαυρία φιγουράρει από χθες στις ατζέντες πολλών μάνατζερ και είναι σίγουρο πως το προσεχές διάστημα ο 18χρονος εξτρέμ θα είναι υπό… παρακολούθηση. Σημειώνεται πως ο νεαρός άσος δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2016 με συμβόλαιο που του αποφέρει 60.000 ευρώ ετησίως.

Αντιδρούν για την κλήση

Επίσημη αντίδραση για τη νέα κλήση που έλαβαν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή για τη διαιτησία αναμένεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο μεταξύ, έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης για όσα ισχυρίζονται στον Ολυμπιακό περί κακής φιλοξενίας στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» μιλούν για «τραμπουκισμούς» των ανθρώπων των φιλοξενουμένων λέγοντας πως ήθελαν να περάσουν δίχως διαπίστευση από το διάδρομο μπροστά από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και είχαν ασεβή συμπεριφορά.

* Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Βέροια για εξασφάλιση εισιτηρίων στο ματς της ερχόμενης Κυριακής. Σήμερα θα γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός που θα πάρει το «τριφύλλι».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ