2012-12-11 05:41:03
Φωτογραφία για Η κρίση την ανάγκασε να γίνει πόρνη
Η οικονομική κρίση που πλήττει τη γειτονική Ιταλία ανάγκασε μια 40χρονη νοικοκυρά να εκδίδεται, προκειμένου να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένειά της.Η 40χρονη Φραντσέσκα που μέχρι πρότινος διατηρούσε ινστιτούτο ομορφιάς έκλεισε την επιχείρησή της λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα La Repubblica, η Φραντέσκα ομολογεί ότι συναντά τους πελάτες της μετά τα ψώνια στο σούπερ-μάρκετ, ενώ συμπληρώνει ότι με τα χρήματα που κερδίζει, περίπου 7.000 ευρώ το μήνα, πληρώνει την εφορία και τους λογαριασμούς.

Ωστόσο, ο σύζυγός της δεν έχει ιδέα για τις δραστηριότητες της 40χρονης και γι' αυτό όταν πριν από λίγο καιρό η αστυνομία έκανε έφοδο σε ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η Φραντσέσκα μαζί με άλλες νοικοκυρές ή άνεργες ως «χώρο εργασίας», η Φραντσέσκα ζήτησε απεγνωσμένα «διακριτικότητα».

Έκπληξη πάντως προκαλεί η απάντησή της στην ερώτηση αν μπορούσε να βρει άλλη λύση για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει: «Μια ημέρα ένας πελάτης που με είδε να κλαίω με ρώτησε αν θα προτιμούσα να φροντίζω ηλικιωμένους. Εγώ όμως να πλένω πισινούς γέρων; Δεν είμαι κατάλληλη για αυτό».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ανέκδοτο της ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ανέκδοτο της ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ