2012-12-11 00:50:41
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (1-1) σε δηλώσεις του έδειξε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε αρκετά στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των πιτσιρικάδων, αλλά και στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του ματς: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω των καιρικών συνθηκών και λόγω του αγωνιστικού χώρου που είναι με πλαστικό χλοοτάπητα.

Παρ’ όλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και ελέγξαμε το παιχνίδι 100%. Πετύχαμε ένα γκολ και προηγηθήκαμε ενώ δημιουργήσαμε και άλλες πολλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μπήκαμε δυνατά και ξέραμε ότι και ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να αντιδράσει στη δική μας πίεση από το πρώτο ημίχρονο και ενώ ήμασταν στο μισό γήπεδο και ελέγχαμε το παιχνίδι, στη μοναδική φορά που βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στην περιοχή μας κατάφεραν να σκοράρουν.


Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες, είμαι ευχαριστημένος γιατί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και βάλαμε μόνο ένα γκολ, αυτά συμβαίνουν».

Σχετικά με τη συνέχεια, ο κόουτς των Πειραιωτών αναφερόμενος και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος που είναι με την ΑΕΚ, σχολίασε: «Τώρα προχωράμε, έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ και επικεντρωνόμαστε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα».

Το θετικό πάντως για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Κοκολάκη, είναι πως δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού από το χθεσινό ματς, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες σήμερα έχουν κανονικά προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα ακολουθήσουν αποθεραπεία όσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν χθες με τον Πανιώνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ