2012-12-10 23:25:04
Φωτογραφία για ''Κοιτάει'' Λυκογιάννη ο Άρης
Το όνομα του Χαράλαμπου Λυκογιάννη του Ολυμπιακού είναι μεταξύ αυτών που βρίσκονται στην λίστα των ανθρώπων του Άρη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης του Ολυμπιακού είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων του Άρη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η εξέταση του 19χρονου διεθνή, με την Εθνική, U19 των "ερυθρολεύκων" είναι της λογικής απόκτησής του με την μορφή εξάμηνου δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Ο αριστεροπόδαρος Λυκογιάννης βρίσκεται από πέρσι στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενώ είχε ακολουθήσει και όλη την φετινή προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μάλιστα στην διάρκειά της ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αν και αριστερός χαφ τον είχε χρησιμοποιήσει και ως αριστερό μπακ ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League την έκανε φέτος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη.


Ο Λυκογιάννης είχε περάσει σαν αλλαγή στην θέση του Μοδέστο στο 68', ενώ ως αλλαγή έχει και τις άλλες τρεις φετινές του συμμετοχές. Την δεύτερη στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αλλά και τις δύο στο Champions League με την Μονπελιέ.

Στα μέσα Νοεμβρίου ωστόσο ο 19χρονος στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη διάστρεμμα κόντρα στην Μαρσέιγ (18/11) για τον θεσμό του Champions League Next Generation που ευτυχώς για τον ίδιο ήταν ελαφρύ.

Κι όσο για το ντεμπούτο του Λυκογιάννη με την φανέλα του Ολυμπιακού είχε γίνει την περσινή χρονιά κόντρα στον Πανιώνιο στην νίκη-πρόκριση με 4-0 επί του Πανιωνίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (25/01/12).

Υπενθυμίζεται πως στον Άρη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μπορούνε να αποκτήσει έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών και όσους θέλουνε κάτω των 24 ετών. Σε μία κατηγορία όπου βρίσκεται τόσο ο Λυκογιάννης όσο και οι συμπαίκτες του στον ολυμπιακό Φετφατζίδης και Τάτος που επίσης έχουνε εξεταστεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με τα ευχάριστα της χθεσινής ημέρας να είχανε να κάνουνε με τα νέα από το ιατρικό δελτίο.

Οι Νταβίντ Αγκάνθο (ενοχλήσεις στο γόνατο), Μάρκος Βελλίδης (θλάση στους ραχιαίους) και Ερωτόκριτος Νταμαρλής (διάστρεμμα) παρουσίασαν βελτίωση, αλλά είναι απίθανο να αγωνιστούν στο μεθαυριανό παιχνίδι για την Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο "Ελ Πάσο" με την Καλλιθέα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη συνέχισαν και το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους ώστε να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στην ολοκλήρωση του Α' γύρου (16/12, 15:00).

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του και ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος ξεκίνησε ασκήσεις με την μπάλα, ενώ ο εγχειρισμένος Ανδρέας Ηρακλής συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τέλος ο Κώστας Καπετάνος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλό του και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από την σημερινή προπόνηση του Άρη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ