2012-12-10 21:23:36
Φωτογραφία για Μήνυμα συνέχειας από Θανάση!
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε πως όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορές και ξεκαθάρισε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει στον Παναθηναϊκό.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε αρχικά, λίγο μετά τη βράβευσή του για την προσφορά της οικογένειάς του στον αθλητισμό: «Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τον κόσμο κι όχι να τον χωρίζει. Ρωτήστε με όσα σκληρά θέλετε».

Τι έχετε να απαντήσετε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο; «Να είναι καλά εύχομαι και θέλω να είναι καλά και να θυμόμαστε κάτι, μπορεί να υπήρχε μια ενδοοικογενειακής διαφορά, αλλά να θυμόμαστε πάντα πως οι Γιαννακοπουλαίοι είναι πάντοτε μαζεμένοι. Ξεκίνησαν από το μηδέν κι έγιναν αυτοί που έγιναν, γιατί ήταν η ισχύς εν την ενώσει».

Όσο για το αν έχει ξεπεραστεί το θέμα: «Ακούστε να δείτε. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορές. Έτσι και σε εμάς».

... για το αν συνεχίζει στο μπάσκετ: «Βεβαίως και συνεχίζει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ερώτηση. Είναι αυτονόητο για εμάς ότι συνεχίζουμε. Άλλωστε αυτό έχει δείξει η πολύχρονη ιστορία μέχρι και σήμερα».


Για το αν η κρίση έχει επιπτώσεις και επιχειρηματικά εκτός από μπάσκετ: «Κοίταξε φίλε μου να θυμάσαι. Όταν είσαι άνθρωπος θα πρέπει να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο. Όταν υπάρχει μεγάλη δυσκολία και δυσχέρεια στον ελληνικό λαό, εμείς δεν μπορούμε να αποτελούμε εξαίρεση. Είμαστε υποχρεωμένοι τους ανθρώπους που έχουμε στην δουλειά μας και είναι γύρω στους 1200, πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε αυτούς και να κάνουμε πρώτα βήματα και όχι άλματα. Έχουμε τυπική, ηθική και ουσιαστική υποχρέωση οι άνθρωποι που τρώνε ψωμί από τα χέρια μας να συνεχίσουν να το κάνουν για όσο μεγαλύτερο διάστημα».

... για το αν το κράτος είναι συνεπής απέναντί σας: «Το κράτος είναι μια άλλη ιστορία, έχει και αυτό τώρα μια δυσκολία, αλλά και αυτοί που το αποτελούν είναι άνθρωποι σαν και εμάς που προέρχονται από εμάς».

«Πάντα τη στήριξή μας»

Κατά τη βράβευσή του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός: «Θα έχει πάντα την στήριξή μας, είμαστε γέννημα θρέμμα παναθηναϊκοί, έχουμε δώσει τον καλό μας εαυτό, εγώ προσωπικά έχω δώσει δύο εμφράγματα, άσχετα από τα οικονομικά , αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Θέλω πάντα ο Παναθηναϊκός να πρωτοστατεί σε οποιοδήποτε άθλημα, ακόμα κι αν είναι τάβλι κι αυτό πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος».

Όσο για το αν θα είναι στο τιμόνι: «Το θέμα δεν είναι αν είμαστε εμείς. Ο Παναθηναϊκός έχει μια εκαντοντάχρονη ιστορία και μπορεί να έχει και άλλα 100 χρόνια. Οι παράγοντες έρχονται και παρέρχονται. Εκείνοι που πράγματι μπορούν να βοηθήσουν πρέπει να βοηθήσουν. Και όλη μας μας η οικογένεια βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να ορθοποδήσει και να μεγαλουργήσει».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ