2012-12-08 15:49:28
Φωτογραφία για Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ληστείας στη Ν. Ερυθραία που είχε και θύμα τον Ταρζάν...Μας έκανε τρομερή εντύπωση πως ο δράστης είναι Αλβανός..
Συνελήφθη το πρωί στο Κρυονέρι, ένας από τους δράστες της ληστείας σε μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία και της ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς, κατα τη διάρκεια καταδίωξης που ακολούθησε, κατά την οποία οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν αρπάζοντας με τη βία το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πολεμικό τουφέκι καλάσνικοφ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, πρόκειται για έναν 26χρονο Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πολεμικό τουφέκι καλάσνικοφ. Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων τριών συνεργών του. Εξάλλου, μία βαλίτσα με κοσμήματα και χρήματα, άρπαξαν τέσσερις άγνωστοι τα μεσάνυχτα, από έμπορο κοσμημάτων, στην οδό Γορτυνίας 43 στην Ηλιούπολη. Οι δράστες επιτέθηκαν στον έμπορο μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητο του, τον ακινητοποίησαν με σωματική βία, άρπαξαν τη βαλίτσα από το πορτ μπαγκάζ και διέφυγαν. Από την αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Δύο άλλοι άγνωστοι επιτέθηκαν νωρίτερα σε περίπτερο στον Άγιο Παντελεήμονα, χτύπησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το YouTube αλλάζει...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το YouTube αλλάζει...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ