2012-12-07 07:43:25
Φωτογραφία για Ενδιαφέρον για Γκαλίτσιο
Είναι από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που διακρίνονται στα ξένα πρωταθλήματα. Ο λόγος για τον Γιώργο Γκαλίτσιο που αγωνίζεται με επιτυχία στο Βέλγιο, φορώντας τη φανέλα της Λόκερεν.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ συμπεριλήφθηκε για έβδομη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας παρότι η ομάδα του ηττήθηκε από την Γκενκ με 4-3 για την 18η αγωνιστική. Η προσαρμογή και η σταθερά καλή απόδοση του Γιώργου Γκαλίτσιου δεν περνάει απαρατήρητη από τους σκάουτερ των ευρωπαϊκών συλλόγων και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες τις Αγγλίας και της Γερμανίας.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Άντερλεχτ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού και της Λάρισας, ωστόσο βρήκε την πόρτα κλειστή. Η διοίκηση της Λόκερεν ζητούσε περίπου 3 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της και κάπου εκεί έκλεισε το θέμα.


Το συμβόλαιο του Γκαλίτσιου λήγει το καλοκαίρι, όμως υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια. Μάλιστα, μέσα στην επόμενη χρονιά θα γίνει συζήτηση για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες, ποτέ όμως μέχρι σήμερα με την Εθνική Ανδρών. Φιλοδοξία του είναι να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τον Φερνάντο Σάντος και να παίξει με τη «γαλανόλευκη». Οι φίλοι της Λόκερεν δείχνουν εμπράκτως την αγάπη τους για τον δεξιό οπισθοφύλακα, σηκώνοντας ελληνικές σημαίες στο γήπεδο και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ