2012-12-06 20:05:58
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Νέα επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά
Νέα επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, παρουσιάζει από σήμερα ο καιρός, η οποία θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο. Για αύριο στην Δυτική Ελλάδα προβλέπονται ασθενείς βροχοπτώσεις. Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Πάτρα αύριο Παρασκευή 7/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για το Σάββατο αρχικά λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα όμως από το απόγευμα θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν καταιγίδες, χιόνια θα πέσουν σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της ηπείρου και βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα.


'Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση από τα δυτικά στα 6 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες, τις πρωινές ώρες όμως στα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά θα σημειωθεί παγετός.

Κυριακή 09-12-2012 και Δευτέρα 10-12-2012

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά, ημιορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Τη Δευτέρα όμως αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

'Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο την Κυριακή 9 μποφόρ. Τη Δευτέρα στα δυτικά κεντρικά και τα βόρεια θα γίνουν βορείων διευθύνσεων 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε σταδιακή πτώση από τα δυτικά. Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

Τρίτη 11-12-2012

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Χιονια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το βραδύ θα αυξηθούν και στα ηπειρωτικά πιθανόν να βρέξει.

'Ανεμοι: στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 5 με 7 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Euro - Τour το 2020!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Euro - Τour το 2020!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ