2012-12-06 18:46:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού -  Το δεύτερο μέσα σε λίγη ώρα
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη 13.35 μετά το μεσημέρι όταν δίκυκλο το οποίο εκινείτο επί της Έλληνος Στρατιώτου και με κατεύθυνση προς Πάτρα παρέσυρε πεζό στο τμήμα της Μουρούζη.

Το ατύχημα συνέβη σε ώρα αιχμής και αμέσως κάτοικοι της περιοχής και καταστηματάρχες έτρεξαν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα που κατέληξε αναίσθητος στο πεζοδρόμιο και αιμορραγούσε, έχοντας τραυματιστεί πάνω από το δεξί μάτι.

Το ασθενοφόρο έφθασε λίγα λεπτά αργότερα, ενώ κ τη διάρκεια της αναμονής των ανθρώπων του ΕΚΑΒ μια γυναίκα, γιατρός στο επάγγελμα και άλλοι θαμώνες καταστημάτων έσπευσαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν τον τραυματία, ο οποίος ευτυχώς μετά από λίγο απέκτησε επαφή με το περιβάλλον, αφού αρχικά είχε χάσει τις αισθήσεις του από το χτύπημα.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ερευνά το ανακριτικό της τροχαίας.

Και δεύτερο περιστατικό τραυματισμού μεσήλικα που παρασύρθηκε από δίκυκλο σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στο κέντρο της Πάτρας.

Αυτή τη φορά ένας άνδρας ηλικίας περίπου 55 ετών τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν επιχειρώντας να διασχίσει την οδό Γούναρη στο ύψος της Κανακάρη παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εκλήθη στο σημείο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ