2012-12-06 16:04:05
Φωτογραφία για «ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ... ΑΛΓΕΡΙΑ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι από τους κορυφαίους σε απόδοση φέτος στον Ολυμπιακό και η νέα εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ προκάλεσε νέο… κύμα αποθέωσης στην πατρίδα του!

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς πάντως συνεχίζει να τον αγνοεί με τη μη κλήη του στην Εθνική ομάδα, ωστόσο ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι αυτή την εποχή ο πιο φορμαρισμένος Αλγερινός.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, μοιράζοντας ασίστ και… δημιουργώντας highlights!

Η τελευταία εμφάνισή του, κόντρα στην Άρσεναλ, προκάλεσε νέα άκρως κολακευτικά σχόλια για την ποιότητά του από σύσσωμο τον Τύπο της πατρίδας του, ενώ το βίντεο με το «σόλο» του απέναντι στους «κανονιέρηδες», εμφανίστηκε σχεδόν σε όλες της ιστοσελίδες της χώρας.

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας, η «Le Buteur» γράφει για έναν παίκτη που... «έκοψε την ανάσα» απέναντι στην Άρσεναλ: «Για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε και τους δύο Αλγερινούς Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν στην 11άδα. Αυτό βοήθησε την ομάδα να κάνει καλή εμφάνιση. Ο Αμπντούν, μάλιστα, έκανε δύσκολη τη ζωή των Λονδρέζων», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο με την εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Αμπντούν…
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ