2012-12-06 13:14:07
Φωτογραφία για False alarm ΓΙΑ ΜΕΣΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η καρδιά του Τίτο Βιλανόβα και των οπαδών της Μπαρτσελόνα, μπορεί να επιστρέψει στη θέση της, αφού ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στον αγώνα των Καταλανών με την Μπενφίκα (δείτε το χετικό θέμα ΕΔΩ) δεν είναι, τελικά, τόσο σοβαρός όσο έδειξε.

Η πρώτη διάγνωση, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το σάιτ της Μπαρτσελόνα, ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κάνει λόγο για μώλωπα (οστικό οίδημα) στο εξωτερικό μέρος του αριστερού γόνατος του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως να είναι και έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος της Κυριακής (9/12) με την Μπέτις!

Στη συνέντευξη Τύπου και ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είχαν γίνει γνωστά, ο Τίτο Βιλανόβα εξέφρασε την ανησυχία του, αλλά υπεραμύνθηκε της επιλογής του να βάλει τον Αργεντινό να αγωνιστεί στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό δεν έγινε για να φτάσει τα 85 γκολ του Γκερντ Μίλερ, ισοφαρίζοντας το μεγάλο ρεκόρ επίτευξης τερμάτων σε ένα ημερολογιακό έτος.


Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

«Αν στο μυαλό μας ήταν να πετύχει το ρεκόρ, θα βάζαμε τον Μέσι να αγωνιστεί από την αρχή της αναμέτρησης. Όμως αυτό δεν ήταν κάτι που είχαμε προτεραιότητα και είχαμε συμφωνήσει να αγωνιστεί για μισή ώρα, σαν να είναι μέρος μιας προπόνησης», εξήγησε χαρακτηριστικά για το σκεπτικό του.

Οσο για το αν μετάνιωσε που το έκανε, με βάση τον τραυματισμό, ο Βιλανόβα είπε αφοπλιστικά: «Αν ήταν έτσι, σε κάθε παιχνίδι που νικάμε με 3-0 θα πρέπει να τον αντικαθιστώ γιατί μπορεί να τραυματιστεί. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ως σήμερα. Αν ξαναγύρναγε ο χρόνος πίσω, θα έκανα ακριβώς το ίδιο, γιατί μπορεί να τραυματιστεί ανά πάσα στιγμή σε μία προπόνηση ή σε αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ