2012-12-06 10:30:07
Φωτογραφία για Δίλημμα στην κορυφή για Ζαρντίμ
Τον Ραφίκ Τζιμπούρ προόριζε για «αιχμή» του δόρατος στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ζαρντίμ, όμως η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Μήτρογλου, τον κάνει να αναθεωρεί.

Ο Αλγερινός στράικερ έπαιξε από την αρχή κόντρα στην Άρσεναλ, αφού και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος, σε αντίθεση με τον Μήτρογλου που φάνηκε να είναι κουρασμένος.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο «Μητρογκόλ» μπήκε ως αλλαγή κόντρα στους Λονδρέζους, παρ' όλα αυτά όμως πρόλαβε να «γράψει» το τέταρτο φετινό του... τεμάχιο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αυτού βέβαια ο 24χρονος επιθετικός έκανε την άμυνα των «κανονιέρηδων» να τον νιώσει για τα καλά στο διάστημα που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που δημιούργησε δίλημμα στον Ζαρντίμ σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει το «Φως».

O Πορτογάλος τεχνικός έχει αποκτήσει έναν... ευχάριστο «πονοκέφαλο» και μάλιστα ο Μήτρογλου φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το φαβορί για να βρεθεί μεταξύ των έντεκα που θα ξεκινήσουν απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ