2012-12-06 09:35:06
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟ... ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Ανοικτό «παράθυρο» για μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο αφήνουν στον Ολυμπιακό. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν φαίνεται να έχει ζητήσει επιτακτικά την ενίσχυση σε κάποια συγκεκριμένη θέση, αλλά εφόσον αποφασιστεί να υπάρξουν προσθήκες, αυτές θα αφορούν τις θέσεις του κόφτη και του ακραίου φορ.

Για την πρώτη παρά τη δεδομένη ικανοποίηση που υπάρχει για τον Μοντέστο, υπάρχει η παράμετρος της ηλικίας καθώς ο Κορσικανός είναι 34 ετών και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, οποτε είναι λογικό να προετοιμάζεται το έδαφος για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Φέισα δεν έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον Πορτογάλο τεχνικό. Με την επάνοδο του Αβραάμ Παπαδόπουλου στη δράση και την ύπαρξη μίας ακόμη επιλογής για την άμυνα δεν αποκλείεται να δοκιμαστεί ως αμυντικό χαφ ο Σιόβας.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Σε ό,τι αφορά στον ακραίο επιθετικό, φήμες αναφέρουν πως τα πορτογαλικά δημοσιεύματα για τον Έλντερ Μπαρμπόσα δεν είναι αβάσιμα. Ο Πορτογάλος ακραίος φορ ανήκει στην Μπράγκα, αλλά φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, καθώς ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν τον εμπιστεύεται όσο ο Ζαρντίμ.


Λέγεται, μάλιστα, πως έχει γίνει μία διερευνητική κρούση για την πιθανότητα δανεισμού του για έξι μήνες με οψιόν αγοράς. Από την άλλη υπάρχει και ο Πάμπλο Πίνο, ο οποίος συνεχίζει προπονήσεις στο Ρέντη και δεν αποκλείεται να υπογράψει ο Κολομβιανός και να μείνει υπό δοκιμή μέχρι το καλοκαίρι.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ