2012-12-06 07:37:25
Φωτογραφία για Πήραν γεύση από Γουάιτ Χαρτ Λέιν (pics)
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Τότεναμ, με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να προπονούνται υπό το ψιλόβροχο, την υγρασία και τις κερκίδες του γηπέδου που θα δώσουν τον αγώνα τους.

Σε 4-3-3 προσανατολίζεται ο Ρότσα.

Ο Καρνέζης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, οι Σεϊταρίδης, Βελάσκες, Βύντρα και Σπυρόπουλος θα παραταχθούν από δεξιά προς αριστερά. Ο Αργεντινός σκέφτεται και τους Μαρίνο με Τριανταφυλλόπουλο, αλλά αφενός ο Σεϊταρίδης είναι πιο δυνατός και καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι, αφετέρου ο Βενεζουελάνος είναι περισσότερο έμπειρος και ξεκούραστος από τον πιτσιρικά, που μπορεί να προφυλαχτεί και για το ντέρμπι.

Στο κέντρο, ο Βιτόλο θα είναι ο αμυντικός μέσος και οι Ζεκα, Σισοκό μπροστά του σαν εσωτερικοί χαφ. Σκέψεις υπάρχουν και για τον Σο, όμως δύσκολα θα ξεκινήσει μετά την μακρά απουσία. Προφανώς θα χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τέλος, στην επίθεσης οι Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστούν στα άκρα με τον Φορναρόλι να διεκδικεί την θέση του Λάζαρου και στην επίθεση τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει ο Τοτσέ ή ο Πετρόπουλος.
sport-fm.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές της 05/12/2012
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές της 05/12/2012
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ