2012-12-06 06:16:10
Φωτογραφία για «Δεν σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό...»
Αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητές του να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός, όπως ξεκαθάρισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο προπονητής των πρασίνων, εξήγησε  πως στόχος του ΠΑΟ είναι το ματς με την Τότεναμ το βράδυ της Πέμπτης και δεν σκέφτεται από τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για τα πρώτα του βήματα στον πάγκο του ΠΑΟ, ο Ρότσα τόνισε: « Ανέλαβα την ομάδα πριν από 20 ημέρες και ενώ υπήρχαν πολλά προβλήματα. Η παρουσία του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά ήταν καλή. Γνωρίζουμε την πραγματικότητα, εκπροσωπούμε ένα σωματείο που αν κοιτάξουμε το παρελθόν , είχε σπουδαίες επιτυχίες. Είμαστε σε καλό δρόμο, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί, να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: « Ναι, εμείς το πιστεύουμε, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές έχω πει όταν φεύγαμε από την Αθήνα πως όποιες πιθανότητες έχουμε θα τις παλέψουμε
. Για εμάς αυτό είναι το σημαντικότερο παιχνίδι. Η ψυχολογία είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου, αλλά μόνο με αυτή δεν μπορείς να νικήσεις ή να παίξεις ποδόσφαιρο. Πατάμε σε κάποια πράγματα, όπως είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού και γνωρίζουμε ότι έχουμε κάποιες μικρές πιθανότητες. Αυτές πρέπει να εξαντλήσουμε».

Για το πού προτιμά να νικήσει, στο Λονδίνο ή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; « Εμείς μιλάμε για το επόμενο παιχνίδι. Αν λέμε από τώρα τι θα κάνουμε με τον Ολυμπιακό, δεν είναι καλό. Κοιτάω πώς θα κάνω μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για το ματς της Κυριακής. Ο στόχος μας βρίσκεται εδώ. Υπάρχει μόνο η Τότεναμ, το ντέρμπι είναι μακρινό κι ας παίζουμε με τον Ολυμπιακό σε τέσσερις ημέρες. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, έχω φανέλα της Τότεναμ λόγω Αρντίλες και Βίγια. Πρόκειται για τη μοναδική αγγλική ομάδα που συμπαθώ».

Και πρόσθεσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: «Δεν υπάρχει ταβάνι για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε μακριά και πού θα είμαστε τον Μάιο. Δεν ξεφεύγουμε από τον στόχο μας που είναι το ματς με την Τότεναμ. Θα παίξουμε με σκοπό να κάνουμε τους οπαδούς μας ικανοποιημένους, γιατί αυτό έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει «Φέτφα» ο Άρης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει «Φέτφα» ο Άρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ