2012-12-06 02:31:03
Φωτογραφία για Κ-1: Ακυρώθηκε και το «Μπένοφ vs Γκίκας»
Λίγες ώρες μετά από την προσθήκη του στο pre-show του Κ-1 World Max Final 8, ο αγώνας ανάμεσα στον Στάθη Μπένοφ και τον Νίκο Γκίκα… ακυρώθηκε.

Σίγουρα οι συνεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα του σόου της 15ης Δεκεμβρίου και η χαρακτηριστική καθυστέρηση στη γενικότερη οριστικοποίηση των ματς προκαλεί προβληματισμό αναφορικά με την προσοχή των Ιαπώνων στο συγκεκριμένο σόου. Πάντως, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποτελεί τη «σημαία» του event και θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο τουρνουά οκτώ μαχητών παγκοσμίου επιπέδου, οπότε η επιτυχία της διοργάνωσης φαντάζει δεδομένη. Είναι γνωστή, άλλωστε, η λατρεία των Ελλήνων φιλάθλων για τον «Iron Mike». Αυτή αναμένεται να μετουσιωθεί σε σημαντική παρουσία θεατών στο ΟΑΚΑ στη μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας του Ζαμπίδη, ο οποίος αξίζει τη μέγιστη συμπαράσταση.

Αντίθετα, ο Μπένοφ και Γκίκας δεν θα συμπεριληφθούν στο συμπληρωματικό κομμάτι του προγράμματος. Φαίνεται πως το pre-show θα περιέχει τρεις «εμφυλίους», αντί για τέσσερις.


Ανακοινώθηκε, επίσης, πως ο Alberto Roqueni θα αντιμετωπίσει τον Xu Yan και ο Valdet Gashi τον Salah Abdelsalam. Πιθανότατα πρόκειται για τους δύο αναπληρωματικούς αγώνες, οι νικητές των οποίων θα καλύψουν πιθανό τραυματισμό κάποιου προκριθέντα στο το K-1 Max Final 8 των 70 κιλών. Πάντως το «Roshyani vs Abdelsalam» αναφέρεται σαν Superfight στην επίσημη ιστοσελίδα του K-1.

Ακόμα, οι Τούρκοι Erkan Varol και Sami Akin θα διαγωνιστούν σε Super Fight, το οποίο θα τοποθετηθεί χρονικά εντός του τουρνουά οκτώ μαχητών. Ο παραπάνω αγώνας παραμένει ανεπίσημος, οπότε ενδέχεται να προκύψουν νέες αλλαγές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, το K-1 επιβεβαίωσε τις φημολογίες περί αναβολής του K-1 World GP 2012 FINAL 8. Το τουρνουά οκτώ αθλητών της κατηγορίας Heavyweight είχε οριστεί για τις 26 Δεκεμβρίου, αλλά θα διεξαχθεί τους πρώτους μήνες του 2013, χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία.

Παρακάτω το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του K-1 World Max Final 8:

Τελικός τουρνουά: Νικητές ημιτελικών

Superfight: Erkan Yaron (Τουρκία) vs Sami Akin (Τουρκία)

Ημιτελικός τουρνουά: Νικητής «Kyshenko/Ngimbi» vs «Νικητής Souwer/Ristie»

Ημιτελικός τουρνουά: Νικητής «Ζαμπίδης/McAllister» vs «Kido/Groenhart»

Superfight: Valdet Gashi (Αλβανία) vs Salah Abdelsalam (H.A.E.)

Προημιτελικός τουρνουά: Andy Souwer (Ολλανδία) vs Andy Ristie (Σουρινάμ)

Προημιτελικός τουρνουά: Artur Kyshenko (Ουκρανία) vs Chris Ngimbi (Κονγκό)

Προημιτελικός τουρνουά: Yasuhiro Kido (Ιαπωνία) vs Murthel Groenhart (Ολλανδία)

Προημιτελικός τουρνουά: Μιχάλης Ζαμπίδης (ΕΛΛΑΔΑ) vs Reece McAllister (Βρετανία)

Αναπληρωματικός αγώνας τουρνουά: Abraham Roqueni (Ισπανία) vs Xu Yan (Κίνα)

Pre Show

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου vs Νίκος Κελέκης

Θανάσης Καρούσος vs Γιώργος Κουνοπίδης

Σταύρος Εξακουστίδης vs Διονύσης Γκίκας
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ