2012-12-05 22:03:40
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ... ΤΣΙΠ!
Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά που αντιμετώπισε την Τσεντεβίτα στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος πάντως χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τους Κροάτες την Πέμπτη (6/12, 19:00) στο Ζάγκρεμπ για την ένατη αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Κανένα παιχνίδι, ειδικά εκτός έδρας, δεν είναι εύκολο, θα έλεγα πως κάθε ματς είναι επικίνδυνο. Η Τσεντεβίτα είναι στο κόλπο της πρόκρισης, θα δώσει τα πάντα για τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της. Για εμάς δεν είναι καθόλου αδιάφορο το παιχνίδι γιατί έχουμε έναν στόχο μπροστά μας που είναι η πρώτη θέση στον όμιλο. Η Τσεντεβίτα έχει παίκτες επικίνδυνους. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι έχουμε αλλάξει το τσιπ θα έλεγα. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε αλλάξει πολλά και παίζουμε όπως ακριβώς θέλουμε και είναι εφικτό να πάρουμε την πρώτη θέση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 27χρονου φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» κατά την αναχώρησή τους.


Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Για το εάν ο Ολυμπιακός θέλει μόνο την πρωτιά: «Της Ζαλγκίρις Κάουνας είναι πιο δύσκολο το πρόγραμμα. Δεν είναι καταστροφή να βγούμε δεύτεροι. Πριν λίγες εβδομάδες κοιτάγαμε πως θα προκριθούμε και τώρα κοιτάμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Δεν έχει μεγάλη διαφορά, έτσι όπως θα είναι το TOP-16, εάν θα βγούμε πρώτοι, δεύτεροι ή τρίτοι. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι όπως παίζουμε τώρα, στον ίδιο ρυθμό και στο TOP-16».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ