2012-12-05 19:19:10
Φωτογραφία για Στο απόσπασμα ο Άρης! Ποινή σκάνδαλο με μια αγωνιστική, σχέδιο εξόντωσης σε πλήρη εφαρμογή!
Ποινή εξόντωσης! Με απόφαση σκάνδαλο, δηλαδή μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και συνολικό πρόστιμο (σε ΠΑΕ και Κολτσίδα) 42.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Αρης για όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Άρης συνειδητοποιεί σήμερα για μια ακόμη φορά ότι είναι στο στόχαστρο! Πέρα από τα διαιτητικά εγκλήματα τα οποία του στέρησαν συνολικά επτά βαθμούς (επτά κλεμμένοι βαθμοί!), οι κίτρινοι βλέπουν σήμερα την αθλητική δικαιοσύνη (πού είναι;) να εξαντλεί το μένος της (δεν είναι αυστηρότητα αυτό…) για την εξόντωση τους, οδηγώντας τους στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Δηλαδή αγωνιστικό, βαθμολογικό (ενδεχομένως) και οικονομικό (αυτό είναι σίγουρο) στραγγαλισμό.

Ο Άρης είναι στο στόχαστρο με πράξεις που εφαρμόζουν ένα σχέδιο εξόντωσης, γιατί διάλεξε το μοναχικό δρόμο της επιβίωσης.

Την ώρα που άλλοι βαθμολογικά αντίπαλοί του μοιράζουν… χαστούκια την ώρα του αγώνα (βλεπε ΟΦΗ), προκαλούν τη βία (με τις αηδίες περί σεξ και βίας, βλέπε ΠΑΟΚ), η χρησιμοποιούν μολότοφ (βλέπε ΑΕΚ) και πέφτουν στα μαλακά, ο Άρης αποτελεί θύμα άδικων αποφάσεων, στα όρια της ωμής αφάνισής του!


Κύριοι της Σούπερ λίγκα και της ΕΠΟ, μην παίζετε άλλο με την υπομονή και τα νεύρα του κόσμου!

Η απόφαση

Η σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή της Σούπερ λίγκα αναφέρει:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1/1 6-ι΄ Έκθεση της Αστυνομίας καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη 5-12-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις δώδεκα (12) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία» : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ.Κολτσίδα: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αρης συνολική χρηματική ποινή τριάντα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές (υπότροπος δημιουργίας μεμονωμένων επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 3ο αγώνα. (άρθρο 15 παρ. 5 β, γ, ε του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΚΟΛΤΣΙΔΑ α) χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα».
pressaris.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ