2012-12-04 21:47:29
Φωτογραφία για Να αποκλείσει την... ομάδα του!
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα... αποκάλυψε κατά την αναχώρηση για Λονδίνο ότι λόγω Αρντίλες υποστήριζε Τότεναμ την οποία θέλει να αποκλείσει το βράδυ της Πέμπτης! 

«Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία είναι ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες της Αγγλίας. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό, καταφέραμε να φτάσουμε να διεκδικούμε την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι και θέλουμε να δώσουμε χαρά στα εκατομμύρια των φίλων του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας, η ομάδα έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Στη συνέχεια, ο Ρότσα ρωτήθηκε για το αν επιθυμεί πρόκριση σε βάρος της Τότεναμ ή νίκη επί του Ολυμπιακού για να απαντήσει ότι: «Δεν θέλω να αναφερθώ τώρα στο ντέρμπι. Είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι, όμως έχουμε μπροστά μας το ματς με την Τότεναμ που είναι πολύ κρίσιμο για εμάς. Μετά από αυτό το ματς, θα ασχοληθούμε περισσότερο με το ντέρμπι».


Ο Ρότσα ρωτήθηκε για το αν έχει άσχημες μνήμες από την Αγγλία, καθώς ως ποδοσφαιριστής είχε δει να του ακυρώνεται γκολ στο «Άνφιλντ» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1985 κόντρα στην Λίβερπουλ:

«Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή ανάμνηση, όμως θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό την Πέμπτη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Να σας πω την αμαρτία μου... Η Τότεναμ ήταν η αγαπημένη μου ομάδα στην Αγγλία, γιατί εκεί έπαιζε ο φίλος και συμπαίκτης μου στην Εθνική Αργεντινής, ο Αρντίλες».

Τέλος, ο Αργεντινός ρωτήθηκε για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να «πληγώσει» την αγαπημένη του ομάδα και είπε «μακάρι να γίνει αυτό»!

Τοτσέ: Ό,τι μπορούμε για την πρόκριση!

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Τοτσέ αναφέρθηκε στην σημασία του ματς στο Λονδίνο τονίζοντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εμείς είμαστε ακόμη ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης και πάμε εκεί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Τότεναμ είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα κάνουμε οτι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση.

Θα είναι σημαντικό που θα τους έχουμε στο πλευρό μας σε αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουμε οτι μπορούμε για να τους δώσουμε χαρά, με μία πρόκριση».

Τέλος σε ερώτηση για το αν μπορεί να βάλει κι ένα τρίτο γκολ στην διοργάνωση που μπορεί να δώσει την πρόκριση ο Ισπανός ξεκαθάρισε: «Μακάρι να γίνει»!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ