2012-12-04 18:17:04
Φωτογραφία για Αχαϊα: Μαλλιά κουβάρια στην Νέα Δημοκρατία - Μετωπική Μαυρομμάτη κατά Μαζαράκη - Οργάνωση - φάντασμα η ΝΟΔΕ
Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΟΔΕ Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά κατά του προέδρου της εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης και υποψήφιος βουλευτής Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, μιλώντας στην εκπομπή "Συνωμοσίες" και στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή.

Το στέλεχος της ΝΔ υποστήριξε πως η οργάνωση είναι ανενεργή επι δύο χρόνια, καθώς δεν έχει συγκληθεί σε ουσιαστική συνεδρίαση. Ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο Ανδρέα Μαζαράκη και τα περισσότερα μέλη της πως δεν έχουν καμμιά σχέση με την οργάνωση και δεν την γνωρίζουν.

"Επρέπε να είχαν καλέσει τους μετέχοντες στο ψηφοδέλτιο, για να ενεργοποιηθούν και να συνδράμουν και όχι να τους έχουν μόνο για τις εκλογές", σημείωσε. Παράλληλα δήλωσε πως δεν υπάρχει και καμιά παρέμβαση απο τη ΝΟΔΕ και πρότεινε την συγκρότηση τριμελούς επιτροπής απο πρώην προέδρους για την λειτουργία της.

"Ούτε μια ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί για τα μείζονα ζητήματα της περιοχής", ανέφερε και χαρακτήρισε λάθος την άκομψη διαγραφή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας Γ. Δρακούλη και την εμπλοκή της ΝΟΔΕ στο θέμα, καθώς η νεολαία έχει την δική της πολιτική αυτονομία.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο ειδώλιο οι Dolce & Gabbana
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο ειδώλιο οι Dolce & Gabbana
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ