2012-12-04 17:16:25
Φωτογραφία για Λεβ και Αντσελότι οι επικρατέστεροι για τον πάγκο της Ρεάλ
Η "Marca" συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το θέμα Μουρίνιο-Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ημέρα μετά το ρεπορτάζ για τη συμφωνία Μουρίνιο-Πέρεθ να χωρίσουν οι δρόμοι τους το καλοκαίρι του 2013, η ισπανική εφημερίδα φέρνει στη δημοσιότητα τους δύο προπονητές που αρέσουν περισσότερο στο διοικητικό ηγέτη της Ρεάλ .

Σύμφωνα με τη "Marca", αυτοί οι προπονητές είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ.

Η ικανότητά τους να διαχειρίζονται αποδυτήρια με μεγάλα ονόματα και η εμπειρία σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, είναι τα βασικά προτερήματα των Ανσελότι και Λεβ, σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα της "Guardian" έθεσε το ερώτημα "Ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης", με το αγγλικό μέσο να περιορίζει τη λίστα των "κατάλληλων" σε πέντε τον αριθμό.

Οι δύο πρώτοι στη λίστα είναι οι δύο προπονητές που φιγουράρουν στο πρωτοσέλιδο της "Marca", Αντσελότι και Λεβ, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ), Ράφα Μπενίτεθ (Τσέλσι) και Μίτσελ (Σεβίλλη).
sigmalive
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ