2012-12-04 15:14:33
Φωτογραφία για Αποχαιρέτισε και η William Hill
Την απόσυρσή της από την ελληνική αγορά ανακοίνωσε στους πελάτες της, η στοιχηματική εταιρία William Hill, τηρώντας την οδηγία που εξέδωσε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, σύμφωνα με την οποία μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους, όσες εταιρίες δεν έχουν αποκτήσει άδεια λειτουργίας από το ελληνικό κράτος. Το paokrevolution  φιλοξενεί την εταιρεία GOALBET που λειτουργεί με την άδεια του ελληνικού κράτους.

Η William Hill είναι η δεύτερη εταιρία που έχει ακολουθήσει τη διαδικασία κλεισίματος της πρόσβασης στοιχηματισμού προς τους Ελληνες παίκτες, ενημερώνοντάς τους, ότι στις 23.59 της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2012, οι λογαριασμοί τους θα είναι ανενεργοί για πρόσβαση στο αθλητικό στοίχημα, ενώ θα παραμείνουν ενεργοί για αναλήψεις οποτεδήποτε το επιθυμούν.

Πριν από μια εβδομάδα, περίπου, σε ανάλογη κίνηση είχε προβεί και η εταιρία Betfair, η οποία σταμάτησε να δέχεται στοιχηματισμό από Ελληνες πελάτες, ενώ από την πρώτη στιγμή της έκδοσης του νόμου για τις άδειες είχε αποσυρθεί από την Ελλάδα η εταιρία Landbrokes.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ