2012-12-04 14:31:54
Φωτογραφία για Η μπίζνα της καταστροφής ή όταν ο κόσμος δεν ξέρει τι του γίνεται...
Οι Μάγια προέβλεψαν το πότε, αλλά όχι το πώς. Ο κόσμος θα καταστραφεί την 21η Δεκεμβρίου 2012, είπαν. Και μας άφησαν να αναρωτιόμαστε: θα πάμε από πυρηνική έκρηξη, από εισβολή εξωγήινων ή από αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης; Κάποιοι, όμως, σκέφτηκαν ότι ίσως κάτι δεν υπολόγισαν σωστά οι Ινδιάνοι. Κι έτσι έστησαν την «μπίζνα της καταστροφής».

Μιλάμε για μια «μπίζνα» που αρχίζει από τα βουνά του Νοτίου Μεξικού και φθάνει μέχρι τη συνδρομητική τηλεόραση. Η πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα της περιοχής που έζησαν οι Μάγια ξεπερνά ήδη το 90%. Το αδιαχώρητο γίνεται και στο Μπουγκαράκ της Νότιας Γαλλίας, ένα χωριουδάκι 200 κατοίκων μεταξύ της Καρκασόν και του Περπινιάν που, όπως όλοι λέγουν, θα σωθεί από την καταστροφή! Χρυσές δουλειές κάνουν βεβαίως οι κατασκευαστές καταφυγίων. Η διαμονή στα 20 καταφύγια των 200 έως 1.000 ατόμων που έχει κατασκευάσει η Vivos σε μυστικές τοποθεσίες κοστίζει από 35.000 έως 50.000 δολάρια ημερησίως - τα κατοικίδια φιλοξενούνται δωρεάν.


Οσοι δεν μπορούν να πληρώσουν για καταφύγιο, μπορούν να αγοράσουν με 24.000 δολάρια ένα κιτ επιβίωσης ΖERO (υπάρχουν και φθηνότερα, αλλά αυτά δεν σε προστατεύουν από επιδρομή ζόμπι).

Φθηνότερη παρηγοριά μπορεί να βρει κανείς στους κόλπους διαφόρων παραθρησκευτικών οργανώσεων - αρκεί ενόψει Δευτέρας Παρουσίας να μην τους μεταβιβάσει ό,τι έχει και δεν έχει. Τέλος, για τους καταστροφολάγνους άρχισαν να λειτουργούν τηλεοπτικά κανάλια που μεταδίδουν επί 24ώρου βάσεως ταινίες όπως το «Αρμαγεδδών» και σειρές όπως το «Σαρβάιβορ» και το «Ινβέιζιον».

ΑΛ. ΚΑΨΥΛΗΣ
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλήρωση-πρόκληση για τον ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλήρωση-πρόκληση για τον ΠΑΟΚ
White Christmas
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
White Christmas
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ