2012-12-04 13:55:25
Φωτογραφία για Αχαΐα: Ντύθηκαν στα... λευκά μέσα σε λίγες ώρες Χελμός και Παναχαϊκό - Χιόνια και παγετός σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία
Στα λευκά ντύθηκαν μέσα σε λίγες ώρες οι κορυφές των βουνών της Αχαϊας. Πασπάλα χιονιού ορατή απο την πόλη έχει γεμίσει την κορυφή του Παναχαϊκού.

Τα πρώτα χιόνια στον ορεινό όγκο των Καλαβρύτων έπεσαν χθες το βράδυ και οι οδηγοί που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων - Κλειτορίας (μέσω Λουσών) έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ειχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Χιονόπτωση σημειώθηκε αργά το βράδυ στο ύψος της διασταύρωσης προς το Χιονοδρομικό..

Η φωτογραφία αποτυπώνει το πρώτο χιόνι της... χρονιάς στα Καλάβρυτα. Το στιγμιότυπο δημοσιεύεται στο kalavrytanews.com και αποτυπώνει την εικόνα στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων - Κλειτορίας (μέσω Λουσών) χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ Τα πρώτα χιόνια στην Ηλεία

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στα ορεινά της Ηλείας και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές της Δίβρης και της Ανδρίτσαινας που βρίσκονται σε υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων και οι θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της νύχτας πλησιάζουν το μηδέν...


Προβλήματα απο τον παγετό στην Αιτωλοακαρνανία

Σε ορισμένα επαρχιακά οδικά τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία εξαιτίας παγετού.

Συγκεκριμένα στο Λαμπίρι με το πρώτο κύμα κακοκαιρίας παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα, αφού από τις πρώτες πρωινές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις συνέδραμε και το όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου προκειμένου να μεταφέρει κάποιους πολίτες.

Η Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας έχει ήδη αποστείλει ειδικό μηχάνημα για καθαρισμό του οδικού δικτύου ,όμως οι χαμηλές θερμοκρασίας το μετέτρεψαν σε παγοδρόμιο και κρίνεται απαραίτητη η ρίψη αλατιού. Από αύριο η Περιφέρεια, όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Β.Αντωνόπουλος θα μεταφέρει αλάτι στο ορεινό δίκτυο και όπου κριθεί απαραίτητο θα ξεκινήσει η ρίψη ,προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα μετακινήσεις.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ