2012-12-04 09:01:02
Φωτογραφία για Μια κυβέρνηση που νοιάζεται μόνο για μνημόνια και αφήνει τον πλούτο και την ελληνική τεχνολογία να φεύγει μετανάστης
Μετά το θάψιμο του απίστευτου ραντάρ που δούλευαν χρόνια επιστήμονες του Α.Π.Θ. μαζί με το στρατό και θα έκανε την χώρα μας να βλέπει ακόμα... και στελθ τεχνολογίας μικρά αεροσκάφη και θα θωράκιζε την χώρα με πολύ μικρό κόστος.

Έρχεται καινούρια βόμβα απαξίωσης ελλήνων επιστημόνων και ελληνικού πλούτου με μέλλον που πέταξαν στα σκουπίδια.

Την Defkalion Green Techologies S.A. οι περισσότεροι την ξέρετε και σίγουρα θα αναρτιόσαστε που εξαφανίστηκε, Θα σας γράψω μόνο μια μικρή περίληψη όσων έγραψε ο Τάσος Καφαντάρης την Κυριακή 02-11-2012 στο science της εφημερίδας το βήμα.

Σύντηξη στο σπίτι!

Μια συσκευή που θα παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια με μηδαμινό κόστος είναι το ενεργειακό όνειρο του πλανήτη

Η Ελλάδα της κρίσης μοιάζει απελπιστικά με το κουτί της Πανδώρας: μύρια κακά και μόνο ένα καλό – η ελπίδα – ήρθαν στο φως. Η έσχατη τραγωδία μας είναι πως ακόμη και αυτή την ελπίδα αποδεικνυόμαστε ανίκανοι να την κρατήσουμε στα χέρια μας και τη διώχνουμε στα πέρατα της Γης
. Για τι πράγμα μιλάμε; Για το καυτότερο μυστικό του πλανήτη, την πηγή αστείρευτης ενέργειας. Πρόκειται για την «ψυχρή σύντηξη» που είχε πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί στην Ελλάδα, από την εταιρεία Δευκαλίων (Defkalion Green Technologies SA). Τώρα, έπειτα από πολλές δοκιμές και κρίσεις τρίτων παρατηρητών, «Το Βήμα» επισκέφθηκε το εργαστήριό της και είδε ιδίοις όμμασι την εισαγόμενη ενέργεια να εξαπλασιάζεται στην έξοδο! Όμως δεν πρόκειται να «δει το θαύμα» κανένας άλλος στη χώρα μας: την επόμενη ημέρα η Δευκαλίων τα μάζεψε κι έφυγε για το Βανκούβερ του Καναδά. Είχε κουραστεί πια να περιμένει αυτό το άψυχο κράτος να της δώσει πλαίσιο λειτουργίας... Αξίζει πολλαπλά να διαβάσετε τη συνέχεια αυτής της ιστορίας, όχι μόνο για την ευκαιρία να ξανασχηματίσετε το γνωστό πενταδάχτυλο σχήμα αλλά και διότι είναι μάλλον ο πρόλογος ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Τα νούμερα της συσκευής 3-14 φορές την εισαγόμενη ενέργεια βγαζει στην εξοδο ο Hyperion, 5 ευρώ είναι το κόστος μεγαβατώρας (MWh)με την ψυχρή σύντηξη, 5.500 ευρώ κοστίζει ο οικιακός Hyperion των 45 KW, 100 εκατ. ευρώ προσφέρθηκαν για να γίνει η Δευκαλίων τούρκικη, 80 χώρες έχουν ήδη ζητήσει άδεια κατασκευής χωρίς μετατροπή(ΟΕΜ) 19 δις. ευρώ καθαρά κέρδη για το 2017 αναμένει η Δευκαλίων. Για περισσότερα στο science.

Συγχαρητήρια στους πολιτικούς άνδρες αυτής της χώρας προσπαθήστε λίγο πιο σκληρά θα καταφέρετε να καταστρέψετε την χώρα.

Έλλην πολίτης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ