2012-12-04 08:44:03
Φωτογραφία για Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ...
Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες μια πληθώρα πληρωμένων ειδήσεων για τη νομιμότητα της Χρυσής Αυγής και χιλιάδες μηνύματα... στήριξης ή κατακραυγής των απόψεων Βενιζέλου.

Την ίδια ώρα, η νύφη, σύζυγος και μητέρα 3 πρωθυπουργών (κατά δήλωσή της) εμφανίζεται να έχει 550.000.000 Ευρώ σε προσωπικούς λογαριασμούς και να βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ. Ο πρώην υπουργός άμυνας των τριών αυτών πρωθυπουργών είναι στη φυλακή οικογενειακώς και ο έτερος πρώην υπουργός αμύνης ετοιμάζει βαλίτσες για τον Κορυδαλό. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Αντρέα (Τσοβόλα δώστα όλα) πέρασε κάμποσο καιρό στη φυλακή. Οι πολιτικοί που πρωτοστάτησαν στη ΠΑΣΟΚική λαίλαπα των τελευταίων 40 ετών υβρίζονται στο δρόμο, λοιδωρούνται και μπορουν να μετακινηθούν μόνο με συνοδεία φρουρών στην «ασφαλή» πατρίδα μας.

Μόνο τα πορνοκάναλα της διαπλοκής - όπως σωστά τα χαρακτήρισε ο ναζιστής ηγέτης της Χρυσής Αυγής - δε βλέπουν τί συμβαίνει στην πολύπαθη πατρίδα. Όταν ο κόσμος μπει στο MEGA και αρχίσει τα χαστούκια τύπου Κασιδιάρη Όλγα μου, τότε θα δεις την πραγματικότητα. Γιατί τώρα σε καλύπτει η ναζιστική κυβλερνηση των τριών «οραματιστών ηγετών μας και δεν πέφτει ξύλο. Σύντομα όμως αυτό θα αλλάξει. Προς το καλύτερο (για εμάς).


Τότε θα δεις το έλλειμα ελευθερίας που όλοι οι υπόλοιποι ζούμε εδώ και πολλά χρόνια, υπό την Κοινοβουλευτική Δικτατορία της μειοψηφίας, με μόνη αντιπολίτευση τους Σταλινικούς Αναρχο-αυτόνομους αριστεροφασίστες και στην αντίπερα όχθη τους εμφανείς ναζιστές και θαυμαστές των ολοκαυτωμάτων του Ελληνισμού.

Όμως η Ελλάδα αλλάζει Όλγα, και μέσα από την τεχνητή κρίση, που οι φίλοι και χρηματοδότες σου δημιούργησαν, θα ξαναγεννηθούμε. Δε χάνεται ο τόπος που γέννησε τη Δημοκρατία, τον Περικλή, τον Αριστοτέλη, τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Παλαιολόγους, και δεν γίνεται να αλωθεί από υποκείμενα σαν και σένα και τους φίλους σου, του δόγματος Κίσιντζερ. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι Όλγα, και θα πολεμήσουμε για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Και τουεπληρωμένους κοντυλοφόρους σαν και σένα, μαζί με τους αρχικλέφτες της ιστορίας μας: το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή θα σας στείλουμε εκεί που ανήκετε: στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας των Ελλήνων, με το χαρακτηρισμό των Εθνικών μειοδοτών, μαζί με τον Αντρέα, το Γιωργάκη και όλους τους Παπανδρέου της αρπαγής και της κλεψιάς (συμπεριλαμβανομένης της Μαργαρίτας), τη Ντόρα, την Άννα, την Αλέκα, το Βαγγέλη (Βενιζέλο, Μεϊμαράκη ή ό,τι άλλο θέλεις), το Θόδωρα (που τα φαγε μόνος του και φαίνεται), τον Αλέκο (Αλαβάνο ή Κουβέλη), τον Αλέξη και όλα τα φασιστόπαιδα, δεξιά και αριστερά.

Αναγεννιόμαστε Όλγα, και όλα τα λύματα σαν και σένα θα πεταχθούν στο βόθρο, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Κανείς σας δε θα επιβιώσει για να κρύβει τις βρωμιές μιας ζωής βρωμισμένης από μιάσματα Παπανδρεϊκά και άλλα ωευτο-προοδευτικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ